Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet altta bir çok efekt var ama benim yapmaya çalıştığım şu
mesela videonun üstüne logo girecek fast in blur u atıyorum yavaş yavaş bulanıklaşarak giriyor ya ben bununu çoğaltmak istiyorum.
mesela vefaat eden şehitlerle ilgili hikayeler yapıyorum. resim aşağıdan yukarı silinerek girsin istiyorum. oraya geçiş efekti attığım zaman alttakilere de sıkıntı oluyor. derdimi anlatabildim mi. anlatamadıysam video çekeceğim
evet altta bir çok efekt var ama benim yapmaya çalıştığım şu
mesela videonun üstüne logo girecek fast in blur u atıyorum yavaş yavaş bulanıklaşarak giriyor ya ben bununu çoğaltmak istiyorum.
mesela vefaat eden şehitlerle ilgili hikayeler yapıyorum. resim aşağıdan yukarı silinerek girsin istiyorum. oraya geçiş efekti attığım zaman alttakilere de sıkıntı oluyor. derdimi anlatabildim mi. anlatamadıysam video çekeceğim
Yani bunun daha açıklayıcı kısmı olamaz ki, internetten adjustment layer nedir nasıl kullanılıra bak. Anlatmak istediğim şey tam olarak bu terimlerle anlatılıyor ve başka nasıl anlatılır bilmiyorum