Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eski Ve Yeni Bannerımı Karşılaştırır mısınız? Sizde Eklemem Gereken Şeyler Nedir?

Web sitesi
sites.google.com
Bannerımı Değiştirmek istiyorum. Sizce hangisi güzel. Birincisi şimdi kanalımda olan. İkincisi ise şimdi yaptığım. Sizce hangisi güzel ve neler eklemeliyim?
Merhabalar ben Ahmet. 12 Yaşındayım. Kanalıma bir ay önce başladım. YouTuberların işine yarayacak şeyleri nasıl ücretsiz yapabileceklerini gösteriyorum. Kendimi edit konusunda geliştirmek istiyorum. Bannerımı Değiştirmek istiyorum. Sizce hangisi güzel. Birincisi şimdiki İkincisi şimdi yaptığım. Sizce hangisi güzel ve neler eklemeliyim.

KANALIM;

ESKİ;

ESKİ -min.png

YENİ;YENİ-min.png

Bannerımı Değiştirmek istiyorum. Sizce hangisi güzel. Birincisi şimdi kanalımda olan. İkincisi ise şimdi yaptığım. Sizce hangisi güzel ve neler eklemeliyim?
Merhabalar ben Ahmet. 12 Yaşındayım. Kanalıma bir ay önce başladım. YouTuberların işine yarayacak şeyleri nasıl ücretsiz yapabileceklerini gösteriyorum. Kendimi edit konusunda geliştirmek istiyorum. Bannerımı Değiştirmek istiyorum. Sizce hangisi güzel. Birincisi şimdiki İkincisi şimdi yaptığım. Sizce hangisi güzel ve neler eklemeliyim.

KANALIM;

ESKİ;

Ekli dosyayı görüntüle 2383

YENİ;Ekli dosyayı görüntüle 2384
Font belki montserrat olabilir ve 1. sinde olduğu gibi yanlardan şeyler yapabilirsin bence, bir de bzı yerlere flare tarzı şeyler eklesen hoş durabilir

BurakReis

Üye
Banner güzel olmuş ama kitap yerine başka şeyler eklenebilir bence kitap tutan animasyon karakteri olabilir mesela ama yine de güzel olmuş.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar