Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Essential Graphic dosyalarının düzenlenmesi hakkında (DİKKAT)

Arkadaşlar Merhaba.
Birçok youtube kanalından ya da ücretli olabilecek sitelerden free olarak çeşitli özelliklerde MOGRT dosyaları indiriyoruz. Bunları çeşitli amaçlarla kullanmak istiyoruz.
Fakat indirdiğimiz her dosya genelde ingilizce oluyor, karmaşık dosyalar halinde geliyor vs.
Ben de bunları aradığımda bulmak için kategorize etmek istedim.
Örneğin Glich yazı geçişleri var ayrı klasörlerde, hepsini bir klasöre toplamak, aradığımda kolay bulmak istedim gibi...
Ya da bazı MOGRT dosyalarını klasör şeklinde (Örnek Glich yazı geçişleri) Premiere pro içinden silmek istiyorum. Maksadım ise kalabalık olmasın, ihtiyaç duyarsam yeniden yüklerim düşüncesi.
Ancak ! Premiere pro içerisinden Essential Graphic bölümünden klasörü seçip sildiğimiz zaman dosya bilgisayardaki ilgili klasörden de siliniyor. Bu oldukça sinir bozucu bir durum.
Böylelikle essential graphic dosyalarımı istediğim gibi kategorize edemiyorum. Dilediğimi silip dilediğimi yeniden yüklemek isteğimi gerçekleştiremiyorum.
Bu konuda bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.
ÖZETLEMEK GEREKİRSE, PREMİERE ÜZERİNDEN SİLDİĞİM ESSENTİAL GRAPHİC DOSYASININ BİLGİSAYARIMDAN SİLİNMESİNİ İSTEMİYORUM KONU BU :)
teşekkür ederim

editizm

Moderatör
Moderatör
Hepsini yükleyince essential graphics arayüzü çok kasıyor. Ben de aynı şekilde, lazım olduğu zaman anlık yükleyip kullanmak istiyorum. Sonra tekrar kaldırmak istiyorum. Ben de bunun cevabını arıyordum. Rez bırakayım da belki bilen çıkar 😃

Hepsini yükleyince essential graphics arayüzü çok kasıyor. Ben de aynı şekilde, lazım olduğu zaman anlık yükleyip kullanmak istiyorum. Sonra tekrar kaldırmak istiyorum. Ben de bunun cevabını arıyordum. Rez bırakayım da belki bilen çıkar 😃
Çalıştır (windows+r) yapın, oraya %appdata% yazın ve enter'a basın, sonra oradan common, oradan da motion grapphics templates'e gidin, orada indirdiğiniz mogrt'lar var

Çalıştır (windows+r) yapın, oraya %appdata% yazın ve enter'a basın, sonra oradan common, oradan da motion grapphics templates'e gidin, orada indirdiğiniz mogrt'lar var
Baktım, silinenler gözükmüyor. Zaten mesele de değil. Yedekli çalışınca da kaybetmezsin dosyaları. Ancak her işi iki defa yapmak demek bu. Yine de teşekkürler

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar