Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Fiyat Teklifi sizce nasıl olmalı?

glavet

Üye
Merhabalar bir restaurantla anlaştım ve ona bir video çektik. Tanıtım videosu tarzı profesyonel bir biçimde fakat fiyat olarak ne teklif etmem gerektiğini bilmiyorum. 500 diyorum fakat az mı olur çok mu olur pek bir fikrim yok. Bilgisi olan bana ulaşabilir mi ? Teşekkürler.

editizm

Moderatör
Moderatör
Konu başlıklarında sizi öne çıkaracak "Acil" "Yardım" gibi sözcükler kullanmamaya özen gösterelim lütfen. Başlık düzenlenmiştir.

Öncelikle, videonun süresi ne kadar? Hangi kamera ve hangi kalitede çektiniz? Kurgu yapacak mısınız? Bunlar önemli detaylar. Bu detayları yazarsan sana fiyat önermekte zorlanmayız.

İyi forumlar.

glavet

Üye
telefondan çektik
profesyonel şekilde kurguladık
59 saniye instagram için

editizm

Moderatör
Moderatör
Öncelikle şunu söylemeliyim ki; izlemiş olduğun iş akışı oldukça yanlış. İlk olarak, müşteriye iş yapmadan önce örnek işlerini gösterirsin. Eğer örnek işlerin yoksa işten önce fiyat konusunda mutlaka konuşulur. 1 dk lık video kurgusu bana göre Instagram için 150 200 TL civarında olabilir. Videoyu telefondan çektiğiniz için ona da şahsen 250 civarı diyebilirsin. Videonun kalitesine, ışığına ve rengine göre fiyat illa ki değişiklik gösterir. 500 ortalama bir fiyat bence. Ama sana tavsiyem, bundan sonra mutlaka ama mutlaka işten önce fiyat konusunu hallet.

Dilersen müşterinin ayırmış olduğu bütçeyi de sorabilirsin. Direk 500 deme istersen. Bu şekilde işleri ne kadara yapıyorlar bionluk, r10, sadeceon vb. sitelerden biraz araştır. Bir fiyat aralığı verebilirsin. 400 - 600 TL arası mesela. Ya da işin kalitesine göre 500 - 750 TL arası bir fiyat belirleyebiliriz diyebilirsin. Başka bilgili olan arkadaşlar vardır illa ki ama acil dediğin için yanıt verdim. Benim naçizane fikrim bunlar. Doğru ya da yanlış kendin ölçüp biç :)

İyi çalışmalar :)

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
Öncelikle şunu söylemeliyim ki; izlemiş olduğun iş akışı oldukça yanlış. İlk olarak, müşteriye iş yapmadan önce örnek işlerini gösterirsin. Eğer örnek işlerin yoksa işten önce fiyat konusunda mutlaka konuşulur. 1 dk lık video kurgusu bana göre Instagram için 150 200 TL civarında olabilir. Videoyu telefondan çektiğiniz için ona da şahsen 250 civarı diyebilirsin. Videonun kalitesine, ışığına ve rengine göre fiyat illa ki değişiklik gösterir. 500 ortalama bir fiyat bence. Ama sana tavsiyem, bundan sonra mutlaka ama mutlaka işten önce fiyat konusunu hallet.

Dilersen müşterinin ayırmış olduğu bütçeyi de sorabilirsin. Direk 500 deme istersen. Bu şekilde işleri ne kadara yapıyorlar bionluk, r10, sadeceon vb. sitelerden biraz araştır. Bir fiyat aralığı verebilirsin. 400 - 600 TL arası mesela. Ya da işin kalitesine göre 500 - 750 TL arası bir fiyat belirleyebiliriz diyebilirsin. Başka bilgili olan arkadaşlar vardır illa ki ama acil dediğin için yanıt verdim. Benim naçizane fikrim bunlar. Doğru ya da yanlış kendin ölçüp biç :)

İyi çalışmalar :)
Hocam siz nesiniz ya.Şu cümleler arasındaki boşluk şu türkçenize hayranım.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar