Öncelikle şunu söylemeliyim ki; izlemiş olduğun iş akışı oldukça yanlış. İlk olarak, müşteriye iş yapmadan önce örnek işlerini gösterirsin. Eğer örnek işlerin yoksa işten önce fiyat konusunda mutlaka konuşulur. 1 dk lık video kurgusu bana göre Instagram için 150 200 TL civarında olabilir. Videoyu telefondan çektiğiniz için ona da şahsen 250 civarı diyebilirsin. Videonun kalitesine, ışığına ve rengine göre fiyat illa ki değişiklik gösterir. 500 ortalama bir fiyat bence. Ama sana tavsiyem, bundan sonra mutlaka ama mutlaka işten önce fiyat konusunu hallet.
Dilersen müşterinin ayırmış olduğu bütçeyi de sorabilirsin. Direk 500 deme istersen. Bu şekilde işleri ne kadara yapıyorlar bionluk, r10, sadeceon vb. sitelerden biraz araştır. Bir fiyat aralığı verebilirsin. 400 - 600 TL arası mesela. Ya da işin kalitesine göre 500 - 750 TL arası bir fiyat belirleyebiliriz diyebilirsin. Başka bilgili olan arkadaşlar vardır illa ki ama acil dediğin için yanıt verdim. Benim naçizane fikrim bunlar. Doğru ya da yanlış kendin ölçüp biç
İyi çalışmalar