Ben şöyle yaptım ama olmuyor gözükmüyor ?
TheYigido Üye Katılım 2 Haz 2021 Mesajlar 29 27 Haz 2021 #1 Ben şöyle yaptım ama olmuyor gözükmüyor ? Ekli dosyalar 1624824874238.png 21.9 KB · Görüntüleme: 9
İbrahim Ersan Üye Katılım 3 Şub 2021 Mesajlar 460 27 Haz 2021 #2 TheYigido' Alıntı: Ben şöyle yaptım ama olmuyor gözükmüyor ? Genişletmek için tıkla ... Evet ya, forumda hata oluşuyor zaman zaman. Benimde imza bölümüne yazdığım yazıların puntosu yükseltilmiyor. İnşallah çözülür forum geliştikçe.
TheYigido' Alıntı: Ben şöyle yaptım ama olmuyor gözükmüyor ? Genişletmek için tıkla ... Evet ya, forumda hata oluşuyor zaman zaman. Benimde imza bölümüne yazdığım yazıların puntosu yükseltilmiyor. İnşallah çözülür forum geliştikçe.
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 28 Haz 2021 #4 TheYigido' Alıntı: Ben şöyle yaptım ama olmuyor gözükmüyor ? Genişletmek için tıkla ... İmzayı değiştirmen gerek
TheYigido' Alıntı: Ben şöyle yaptım ama olmuyor gözükmüyor ? Genişletmek için tıkla ... İmzayı değiştirmen gerek
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 28 Haz 2021 #5 İbrahim Ersan' Alıntı: Evet ya, forumda hata oluşuyor zaman zaman. Benimde imza bölümüne yazdığım yazıların puntosu yükseltilmiyor. İnşallah çözülür forum geliştikçe. Genişletmek için tıkla ... bendede yükselmiyor büyüklüğü benimkini giray yaptı
İbrahim Ersan' Alıntı: Evet ya, forumda hata oluşuyor zaman zaman. Benimde imza bölümüne yazdığım yazıların puntosu yükseltilmiyor. İnşallah çözülür forum geliştikçe. Genişletmek için tıkla ... bendede yükselmiyor büyüklüğü benimkini giray yaptı
berat_ahmet Üye Katılım 26 Nis 2021 Mesajlar 562 Web sitesi www.youtube.com 28 Haz 2021 #6 GirayBarış123' Alıntı: İmzayı değiştirmen gerek Genişletmek için tıkla ... Ben imzamı değiştirdim ama hala aynı
GirayBarış123' Alıntı: İmzayı değiştirmen gerek Genişletmek için tıkla ... Ben imzamı değiştirdim ama hala aynı
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 28 Haz 2021 #7 berat_ahmet' Alıntı: Ben imzamı değiştirdim ama hala aynı Genişletmek için tıkla ... dm gel yardım edeyim
berat_ahmet' Alıntı: Ben imzamı değiştirdim ama hala aynı Genişletmek için tıkla ... dm gel yardım edeyim
İbrahim Ersan Üye Katılım 3 Şub 2021 Mesajlar 460 28 Haz 2021 #8 Daffy.aep' Alıntı: bendede yükselmiyor büyüklüğü benimkini giray yaptı Genişletmek için tıkla ... Allah Allah, nasıl çözdünüz? @GirayBarış123
Daffy.aep' Alıntı: bendede yükselmiyor büyüklüğü benimkini giray yaptı Genişletmek için tıkla ... Allah Allah, nasıl çözdünüz? @GirayBarış123
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 28 Haz 2021 #9 İbrahim Ersan' Alıntı: Allah Allah, nasıl çözdünüz? @GirayBarış123 Genişletmek için tıkla ... dm geldik, ben mod olduğumdan düzenle deyip imzayı büyüttüm, şimdi @berat_ahmet e yaptım
İbrahim Ersan' Alıntı: Allah Allah, nasıl çözdünüz? @GirayBarış123 Genişletmek için tıkla ... dm geldik, ben mod olduğumdan düzenle deyip imzayı büyüttüm, şimdi @berat_ahmet e yaptım
İbrahim Ersan Üye Katılım 3 Şub 2021 Mesajlar 460 28 Haz 2021 #10 GirayBarış123' Alıntı: dm geldik, ben mod olduğumdan düzenle deyip imzayı büyüttüm, şimdi @berat_ahmet e yaptım Genişletmek için tıkla ... Hee bir ara benim sorunuda halleder misin bir zahmet?
GirayBarış123' Alıntı: dm geldik, ben mod olduğumdan düzenle deyip imzayı büyüttüm, şimdi @berat_ahmet e yaptım Genişletmek için tıkla ... Hee bir ara benim sorunuda halleder misin bir zahmet?