Forum için forma tasarımı yaptım önerileriniz nedir
Hewexy Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 450 24 Ağu 2021 #1 Forum için forma tasarımı yaptım önerileriniz nedir
komutdesign Üye Katılım 4 Mar 2021 Mesajlar 327 24 Ağu 2021 #3 Hewexy' Alıntı: Up Genişletmek için tıkla ... Bunun baskı formatında tasarımını nasıl yapıyorsun?
Hewexy Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 450 24 Ağu 2021 #4 komutdesign' Alıntı: Bunun baskı formatında tasarımını nasıl yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Valla yapamıyorum deneme amaçlı yaptım
komutdesign' Alıntı: Bunun baskı formatında tasarımını nasıl yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Valla yapamıyorum deneme amaçlı yaptım
Hewexy Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 450 24 Ağu 2021 #5 komutdesign' Alıntı: Bunun baskı formatında tasarımını nasıl yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Abi ama bazı siteler var araştırdım baskı yapıyorlar
komutdesign' Alıntı: Bunun baskı formatında tasarımını nasıl yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Abi ama bazı siteler var araştırdım baskı yapıyorlar
komutdesign Üye Katılım 4 Mar 2021 Mesajlar 327 24 Ağu 2021 #6 Hewexy' Alıntı: Abi ama bazı siteler var araştırdım baskı yapıyorlar Genişletmek için tıkla ... Yok şimdi bunlar mockup tasarımları oluyor eğer bunları bastırmak istersen Illustratorde tasarlıyorsun da tshirt tasarımı kolay bir iş değil yani kesim ayarlarını falan iyi yapman lazım o yüzden bende fazla bilmiyorum. Bilgi almak için sordum
Hewexy' Alıntı: Abi ama bazı siteler var araştırdım baskı yapıyorlar Genişletmek için tıkla ... Yok şimdi bunlar mockup tasarımları oluyor eğer bunları bastırmak istersen Illustratorde tasarlıyorsun da tshirt tasarımı kolay bir iş değil yani kesim ayarlarını falan iyi yapman lazım o yüzden bende fazla bilmiyorum. Bilgi almak için sordum
Foreva Üye Katılım 27 Nis 2021 Mesajlar 186 24 Ağu 2021 #7 Hewexy' Alıntı: Forum için forma tasarımı yaptım önerileriniz nedirEkli dosyayı görüntüle 3089 Genişletmek için tıkla ... Sarı renk pek gitmemiş gibi be
Hewexy' Alıntı: Forum için forma tasarımı yaptım önerileriniz nedirEkli dosyayı görüntüle 3089 Genişletmek için tıkla ... Sarı renk pek gitmemiş gibi be