Bazı denemeler yaptım istediğim sonucu elde edemedim. Photoshop ile denedim sadece.
orhan Üye Katılım 12 Mar 2021 Mesajlar 39 19 Eki 2021 #1 Bazı denemeler yaptım istediğim sonucu elde edemedim. Photoshop ile denedim sadece.
komutdesign Üye Katılım 4 Mar 2021 Mesajlar 327 19 Eki 2021 #2 El ile çizmeyi deneyebilirsin yani vektörel anlamda sonra üzerinde oynamalar yaparsın. Kafayı büyütürsün kolları küçültürsün
El ile çizmeyi deneyebilirsin yani vektörel anlamda sonra üzerinde oynamalar yaparsın. Kafayı büyütürsün kolları küçültürsün
megaboz Üye Katılım 19 Kas 2020 Mesajlar 326 Web sitesi www.youtube.com 19 Eki 2021 #3 kardeşim bilgisayarda çok bilgin yoksa cep telefonlarında fotoğraf düzenleme programları ile yapabilirsin.
kardeşim bilgisayarda çok bilgin yoksa cep telefonlarında fotoğraf düzenleme programları ile yapabilirsin.
orhan Üye Katılım 12 Mar 2021 Mesajlar 39 19 Eki 2021 #4 komutdesign' Alıntı: El ile çizmeyi deneyebilirsin yani vektörel anlamda sonra üzerinde oynamalar yaparsın. Kafayı büyütürsün kolları kkafayı büyüt Genişletmek için tıkla ... kafıyı büyütme filan denedim hepsini istediğim sonuçu alamadım bir daha denerim teşekkür ederim.
komutdesign' Alıntı: El ile çizmeyi deneyebilirsin yani vektörel anlamda sonra üzerinde oynamalar yaparsın. Kafayı büyütürsün kolları kkafayı büyüt Genişletmek için tıkla ... kafıyı büyütme filan denedim hepsini istediğim sonuçu alamadım bir daha denerim teşekkür ederim.
orhan Üye Katılım 12 Mar 2021 Mesajlar 39 19 Eki 2021 #5 megaboz' Alıntı: kardeşim bilgisayarda çok bilgin yoksa cep telefonlarında fotoğraf düzenleme programları ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla ... adobe photoshop a gayet hakimim sadece farklı programlar(uygulama vs). filan var mı daha basit şeyler arıyorum o yüzden sormak istedim.
megaboz' Alıntı: kardeşim bilgisayarda çok bilgin yoksa cep telefonlarında fotoğraf düzenleme programları ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla ... adobe photoshop a gayet hakimim sadece farklı programlar(uygulama vs). filan var mı daha basit şeyler arıyorum o yüzden sormak istedim.
megaboz Üye Katılım 19 Kas 2020 Mesajlar 326 Web sitesi www.youtube.com 20 Eki 2021 #6 orhan' Alıntı: adobe photoshop a gayet hakimim sadece farklı programlar(uygulama vs). filan var mı daha basit şeyler arıyorum o yüzden sormak istedim. Genişletmek için tıkla ... ama bunu photoshop ta değil, illustrator de yapabilirsin. Ayrıca demek istediğimde o, basit programlar telefonlarda var dostum. İyi forumlar.
orhan' Alıntı: adobe photoshop a gayet hakimim sadece farklı programlar(uygulama vs). filan var mı daha basit şeyler arıyorum o yüzden sormak istedim. Genişletmek için tıkla ... ama bunu photoshop ta değil, illustrator de yapabilirsin. Ayrıca demek istediğimde o, basit programlar telefonlarda var dostum. İyi forumlar.
orhan Üye Katılım 12 Mar 2021 Mesajlar 39 22 Kas 2021 #7 Buldum güzel bir şey belki işinize yarar. buyrun! buldum güzel bir şey belki işinize yarar.