Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fragmovie Eğitim Serisi

Üniversite sınavına hazırlanıyorum son 1 ay kaldı malum ondan sonra genel olarak Türkçe olarak gösterilmeyen vfxleri göstericem mesela örümcek adam ağ atma efekti filan önceden yapmıştım
En çok işime yarayacak şeyler gerçekten yeni şeyler öğreniriz :D

• Beğendim
Tepkiler: hfk
Üniversite sınavına hazırlanıyorum son 1 ay kaldı malum ondan sonra genel olarak Türkçe olarak gösterilmeyen vfxleri göstericem mesela örümcek adam ağ atma efekti filan önceden yapmıştım

Daha çok efekt var göstermeyi düşündüğüm umarım emeğin karşılığını da alırım tabii mesela uğraşıyorum emek veriyorum 30-40 izlenmesi beni üzüyor cidden emek var ve adam akıllı gösteren çok yok
Mesela Napervays ve Edithizm'i karşılaştırsak Edithizm iyi edit yapıyor ama Napervays programın içinden geçmiş. Abone farkları ise 348K felan sende de tam öyle, iyi öğretiyorsun ama izleyen yok

• Beğendim

hfk

Üye
Mesela Napervays ve Edithizm'i karşılaştırsak Edithizm iyi edit yapıyor ama Napervays programın içinden geçmiş. Abone farkları ise 348K felan sende de tam öyle, iyi öğretiyorsun ama izleyen yok
Napervays bu toprakların en iyisi ve paketini alıp ben de öğrenmek istiyorum nasıl yapıyor. Çoğu efekti YouTube'da bulamadım. Yaptığı videoları detaylı izleyip benzetmeye çalışıyorum nasıl yaptığını öğrenip öğretmeye çalışıyorum.

Napervays bu toprakların en iyisi ve paketini alıp ben de öğrenmek istiyorum nasıl yapıyor. Çoğu efekti YouTube'da bulamadım. Yaptığı videoları detaylı izleyip benzetmeye çalışıyorum nasıl yaptığını öğrenip öğretmeye çalışıyorum.
O da tutorial çekse keşke, sadece bir tane tutorial var kanalında o da en basit şey :D

• Beğendim
Web sitesi
www.keremakin.com
Arkadaşlar uzun uğraş sonucu eğitimleri yayınladım size güzel şeyler katacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 1951

Eline saglik, güzel videolar.

Elinize sağlık. Forumda abone dilenmek yerine yaptığınız videoları gösterip atmanız çok iyi tebrik ederim. Başarılar

Aynen öyle, katiliyorum. Bu tarz kaliteli calismalar yapip paylasmak zaten zamanla aboneleri arttiracaktir.
Emek veren insan er ya da gec her zaman hak ettigini alir.

Basarilar dilerim 👍

• Beğendim
Aynen öyle ve C4D kısmını kullanıyor ve ben hiç bilmiyorum zaten sadece After Effects kısmını gösteriyorum
Cinema 4D yi bende bilmiyorum ama After Effects iyi denebilecek şekilde biliyorum bakalım daha ne öğreneceğiz :D
Eline saglik, güzel videolar.

Aynen öyle, katiliyorum. Bu tarz kaliteli calismalar yapip paylasmak zaten zamanla aboneleri arttiracaktir.
Emek veren insan er ya da gec her zaman hak ettigini alir.

Basarilar dilerim 👍
(y)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar