Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında başlıkta her şey açık ama burayada yazayım. Yaklaşık 3.5 dakikalık bir Valorant Fragmovie yapacağım. Sizce "After Effects" mi kullanmalıyım yoksa "Premiere Pro" mu?
Eğer oyun videolarının başına Fragmovie yapacaksan Premiere, After Effects kadar iyi olmasa da daha hızlı ve yeterli sonuç verir. Sadece Fragmovie yapacaksan After Effects daha uygun olur.
Vallaha abi şahsen kendi template'lerimi oluşturdum sizin Fragmovie Pack sayesinde. Şimdi AE'de Fragmovie yapıp Premiere'de videonun başına koymam 10 Dakikamı almıyor.
Ben ilk önce videoları kurguluyorum ardından vuruş olan yerleri kopyalıyorum sonra videonun sonuna atıp hepsini after effectse gönderiyorum işim bitincede ctrl a yapıp sağa çekiyorum ve fragmovieyi başa koyuyorum
Aslında başlıkta her şey açık ama burayada yazayım. Yaklaşık 3.5 dakikalık bir Valorant Fragmovie yapacağım. Sizce "After Effects" mi kullanmalıyım yoksa "Premiere Pro" mu?