Hassoaticii
Üye
Hepinize iyi geceler arkadaşlar öncelikle size yaşadığım bir sorunu anlatayım yarın YouTube yükleyecek olduğum vidyo için fragmovie yapmak istedim nasıl yapılır ne olur derken rast gele mavilozof adlı kanalın en kolay oyun editleme adlı videosuna denk geldim. İzledim herşey güzel yaparım dedim aşağıda bıraktığı linkten udemy sitesinden gittim kursu satın aldım lakin udemy de para verdiğim kursu izleyemiyorum kurs yok ama para gitti yani olumsuz olmadım mail felan attım dönen olmadı ne yapacam derken mezarcı gibi barışg gibi fragmovie nasıl yapılır araştırmaya başladım biliyorum Onur abinin videosu var ama onlar ayrı ben tam tamına barışg mezarcı gibi fragmovie nasıl yapılır bunu öğrenmek istiyorum. Anlatamadıysam özür dilerim linkte ki gibi bı fragmovie
Ben bunları nasıl yaparım.
scope efectini
Ekran hızlı hızlı kararıp açılma
Adam öldürdükten sonra ekranda o ışık gibi renk geçişi
Yani kısacası linklerde görünen herşeyi nasıl yaparım hangi plagunler hangi packler hangi paketler neler kullanmam lazım bilmiyorum detaylı bilgi veren arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler. Onur reis eğer görüyorsan bu mesajı ne olur lütfen araştırmaktan aklımı kaybetmeden videosunu yap abi yalvarırım be..
Ben bunları nasıl yaparım.
scope efectini
Ekran hızlı hızlı kararıp açılma
Adam öldürdükten sonra ekranda o ışık gibi renk geçişi
Yani kısacası linklerde görünen herşeyi nasıl yaparım hangi plagunler hangi packler hangi paketler neler kullanmam lazım bilmiyorum detaylı bilgi veren arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler. Onur reis eğer görüyorsan bu mesajı ne olur lütfen araştırmaktan aklımı kaybetmeden videosunu yap abi yalvarırım be..