siyah ekran gözüküyor ama
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 26 Mar 2021 #12 bugra32' Alıntı: siyah ekran gözüküyor ama Genişletmek için tıkla ... modunu screen e alman lazımmış
C CemilEnes17 Üye Katılım 19 Nis 2021 Mesajlar 2 19 Nis 2021 #15 Spunkram' Alıntı: Teşekkürler paylaşım için +++rep! Genişletmek için tıkla ... Onur abi sen neymişsin ya premieri 1 yıldır öğrenmeye çalışıyordum anlamıyordum senin kanalda en fazla 2 haftada beynime kazıdım
Spunkram' Alıntı: Teşekkürler paylaşım için +++rep! Genişletmek için tıkla ... Onur abi sen neymişsin ya premieri 1 yıldır öğrenmeye çalışıyordum anlamıyordum senin kanalda en fazla 2 haftada beynime kazıdım
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 19 Nis 2021 #16 CemilEnes17' Alıntı: Onur abi sen neymişsin ya premieri 1 yıldır öğrenmeye çalışıyordum anlamıyordum senin kanalda en fazla 2 haftada beynime kazıdım Genişletmek için tıkla ... Öğreten kişi iyiyse iyi anlıyorsun
CemilEnes17' Alıntı: Onur abi sen neymişsin ya premieri 1 yıldır öğrenmeye çalışıyordum anlamıyordum senin kanalda en fazla 2 haftada beynime kazıdım Genişletmek için tıkla ... Öğreten kişi iyiyse iyi anlıyorsun
C CemilEnes17 Üye Katılım 19 Nis 2021 Mesajlar 2 19 Nis 2021 #17 GirayBarış123' Alıntı: Öğreten kişi iyiyse iyi anlıyorsun Genişletmek için tıkla ... aynen
N Nazmican Üye Katılım 17 Tem 2021 Mesajlar 2 29 Tem 2021 #18 Layx' Alıntı: Adobe Premiere Pro da Blend Mode Screen Yapmanız Gerekiyor Bu Bir Plug-İn Değil Mov Dosyaları Ama Benim Editlerimde Çok İşime Yaradı Google Drive: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler king link de sorun yok indi
Layx' Alıntı: Adobe Premiere Pro da Blend Mode Screen Yapmanız Gerekiyor Bu Bir Plug-İn Değil Mov Dosyaları Ama Benim Editlerimde Çok İşime Yaradı Google Drive: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler king link de sorun yok indi