Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Freelancer olarak Çalışmak için Okulu Bırakmak?

melih.1

Üye
Selam , Freelancer olarak yaşamak isteyen birisi için lise okumak mantıklı mı yoksa açık lise de olur mu. 11.sınıf meslek lisesi öğrencisiyim ( okula gitmeden evde düzenli olarak her gün freelancer yeteneklerimi geliştirecek disipline sahibim ancak okul vaktimi büyük oranda alıyor.)

Liseden sonra zaten okulu düşünmüyordum . Ama burdan sonrası da çok fazla zamanımı alıyor günlük bana pek bir şey kalmıyor zaman olarak . Sizce ne yapmalıyım ?

nazo93

Üye
1.5 senen kalmış zaten bitir okulunu bi yandan da kendini geliştirmeye devam et.Evde kalıp çalışacak disiplini sağlamak inan çok zor.Ha diyorsan benim ailemde bok gibi para var okulu bırakma lüksüm var bırak

hfk

Üye
Selam , Freelancer olarak yaşamak isteyen birisi için lise okumak mantıklı mı yoksa açık lise de olur mu. 11.sınıf meslek lisesi öğrencisiyim ( okula gitmeden evde düzenli olarak her gün freelancer yeteneklerimi geliştirecek disipline sahibim ancak okul vaktimi büyük oranda alıyor.)

Liseden sonra zaten okulu düşünmüyordum . Ama burdan sonrası da çok fazla zamanımı alıyor günlük bana pek bir şey kalmıyor zaman olarak . Sizce ne yapmalıyım ?
Üniversite mezunları her ne kadar işsiz de kalsa senin yaptığın şeyin gram mantığı yok bence. Freelancer tek başına ekmek getirmez bana göre ünlü biri değilsen.

Ad1L_

Moderatör
Moderatör

Bende 11.Sınıftan Beri Hem Okuyup Hem Kendimi Geliştiriyordum
Okulumu Bitirdim Ve Şuan Geçimimi Freelancer Olarak Sağlıyorum
Hem Okuyup Hem Kendini Geliştirebilirsin Ani Kararlar Almadan Önce İyice Düşünmeni Öneririm Daha Yaşın Genç Yarın Başka Bir Plan Yapabilirsin O Yüzden Okulunu Bitir Ve Bitirirken Kendini Geliştir.

melih.1

Üye
Üniversite mezunları her ne kadar işsiz de kalsa senin yaptığın şeyin gram mantığı yok bence. Freelancer tek başına ekmek getirmez bana göre ünlü biri değilsen.
Sadece freelancer olarak bakmayın krnidimi yeterince geliştirsem düzenli çalışan biriisi de olabilirim

• Beğendim
Tepkiler: hfk

melih.1

Üye
1.5 senen kalmış zaten bitir okulunu bi yandan da kendini geliştirmeye devam et.Evde kalıp çalışacak disiplini sağlamak inan çok zor.Ha diyorsan benim ailemde bok gibi para var okulu bırakma lüksüm var bırak
Orta düzey ailem var . okul da sınavlar falan baya vaktim alıyor o nedenle bırakmayı düşünüyorum . zaten pek bir işe yaramıyor

cacachavo

Üye
Hayat çok değişken, ve ben de 11. sınıf öğrencisiyim meslekdeyim ben de. Bilişim alanı okuyorum. Bu freelancerlığı düşünüyorsan küçücük bir bilgiyi bile kapman gerekiyor. Bence bırakman saçma olur.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar