Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Görsel İletişim Tasarım bölümü önü açık mı?

Mito26

Üye
Merhabalar YKS 2023 sonuçlarıma göre tercih yapacağım, gönlümde yatan aslan görsel iletişim tasarım. Sizce bölümün önü açık mı okunur mu? ilerleyen süreçte yapay zekanın bölüme etkisi ne olur, kendimi sosyal olarak ve eğitim gördüğüm bölüm üzerinde geliştirmek hedefim. Şehir olarak kesin gelen yerler Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi, Kocaeli Üniversitesinde bu bölümleri tutuyor gibi. Büyük şehirlerin ekonomik giderlerini karşılayacak maddi durumum yok doğrusu bu yüzden Aydın yazmayı düşünüyorum sizce okuduğum üniversite ve şehir bölümde eğitim açısında vs fark eder mi?

Merhaba, gelişen sanal dünya ile birlikte görsel iletişim, görsel tasarım bu tip alanlar ilgili görmeye başladı ama bu süreçte kendinizi oldukça geliştirmeli her zaman güncel bilgileri yakalamak için takipler yapmalısınız. Size özgü tasarımlar adınızı duyurur çünkü bu iş sanal medyanın ressamı olmak gibi. Bana kalırsa okunabilir ve ilerde iş imkanı olabilir bir bölüm. Umarım istediğiniz olur.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar