Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Paylaşım [Güncellendi] 95 Adet HD Komik Montaj için Video Kesit!

Frankfef

Üye
Merhabalar iyi insanlar. Kanalým için websitesi açmak istiyorum. Ama nasýl birþey olacaðýna karar veremedim. Blogspot mu tr.gg mi falan diye? Zamanýnda baya ilgiliydim fakat þu sýralar pek aram yok. Yardýmcý olabiliecek varmý nerden açsam hem kolay hem de göze hitap edecek bir site ?

Frankfef

Üye
Elinizde hali hazýrda idare eden bir sistem var ise ekran kartý için Haziran, iþlemciler için yýl sonuna doðru AMD yeni nesillerini ortaya çýkartýp eski modellerin üretimini durduracak. Intelde ayný þekilde çýkartýklarýn fiyatlarýný aþaðý çekip ürün bandýný geniþletecek. Bilgisayar piyasasýný takip edenler bu zamanlarý beklemeye baþladý.

Frankfef

Üye
uzun süre önce baþlayýp teknik arýzalardan dolayý ara verdiðim kiþisel kanalýmda tekrardan paylaþýma baþladým.hedefim video montaj-2d animasyon alanýnda adobe programlarý aðýrlýklý olarak türkçe kaynaklar hazýrlamak ve video montaj ile paralel olarak film-dizi-anime-belgesel analizleri yapmak uzun vadede çocuklara yönelik eðitici 2d animasyonlar hazýrlamak en büyük hedef ve hayalim yayýncýlara yönelik mini eðitim serisi ile paylaþýmlara baþladým .faydalý olmasý dileðiyle

18. Kural ihlali sebebiyle video kaldýrýlmýþtýr.

3 video sýnýrý olduðundan daha fazlasý için kanalý ziyaret edebilirsiniz

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar