Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Haber Kolajı

İyi akşamlar ,140 Journos kanalının göz kırpmadan serisi gibi bir video kolajı yapacağım. 2021 haberlerinden meydana gelecek. Sorum şu ki haberleri kategorize etmek istiyorum. 2021 yılındaki siyasi haberleri sporsal haberleri bu şekilde kategorize bir şekilde nerede aratabilir ve bulabilirim acaba? bu benim için çok önemli bir mesele yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

megaboz

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
kardeşim sanki bu proje için bence geç kalmışsın gibi. Şu ana kadar montajın Aralık ayına kadar gelmen gerekirdi ki son ana kadar olan haberleride yetiştirebilirsin. Sanki bi haber arşiv siteleri vardı gibi hatırlıyorum ama bilemedim.

kardeşim sanki bu proje için bence geç kalmışsın gibi. Şu ana kadar montajın Aralık ayına kadar gelmen gerekirdi ki son ana kadar olan haberleride yetiştirebilirsin. Sanki bi haber arşiv siteleri vardı gibi hatırlıyorum ama bilemedim.
Son anda gelen bir iş olduğundan böyle bir sıkıntı içine düştüm o yüzden kategorileri halinde paylaşmayı düşündük site aklına gelirse yeşillendirir misin ?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar