hazır shake pack kullanıyorum ama shakeyi eklediğimde ekran yana kayıyor nasıl düzeltirim
M musabygt Üye Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 15 10 Eki 2021 #1 hazır shake pack kullanıyorum ama shakeyi eklediğimde ekran yana kayıyor nasıl düzeltirim
Foreva Üye Katılım 27 Nis 2021 Mesajlar 186 10 Eki 2021 #2 musabygt' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 3273hazır shake pack kullanıyorum ama shakeyi eklediğimde ekran yana kayıyor nasıl düzeltirim Genişletmek için tıkla ... her bir keyframe'e gel hepsini ekrana oturacak şekilde düzelt birde motion tile eklersen daha güzel durur edit.
musabygt' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 3273hazır shake pack kullanıyorum ama shakeyi eklediğimde ekran yana kayıyor nasıl düzeltirim Genişletmek için tıkla ... her bir keyframe'e gel hepsini ekrana oturacak şekilde düzelt birde motion tile eklersen daha güzel durur edit.
M musabygt Üye Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 15 11 Eki 2021 #3 Foreva' Alıntı: her bir keyframe'e gel hepsini ekrana oturacak şekilde düzelt birde motion tile eklersen daha güzel durur edit. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler reis deniyeceğim
Foreva' Alıntı: her bir keyframe'e gel hepsini ekrana oturacak şekilde düzelt birde motion tile eklersen daha güzel durur edit. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler reis deniyeceğim