Merhabalar , umarım hepiniz iyisinizdir arkadaşlar. Aklıma takılan bir soru var yardımcı olursanız çok sevinirim.
iPad cihazımı windows pc ye ekran yansıtmak istiyorum. Onur beyin videosundaki Capture card gibi bir şey arıyorum. Elgatolar var ama fiyatı 3 bin bandında.
Bir ürün buldum iPada hdmi çıkışı verıyor. Bunu windows pc ye bağlasam , OBS uzerinden ipadin ekranını PC den kaydedebilir miyim? ipad uzerinden video çektiğim zaman videoyu editlerken vp9 olarak alsam bile görüntü YouTube de inanılmaz düşüyor. (480p de sanki 240)
Şöyle bir ürün buldum
Başka bildiğiniz bir yöntem varsa lütfen yardım edin.
Herkese çok teşekkür ederim. Saygılar.
iPad cihazımı windows pc ye ekran yansıtmak istiyorum. Onur beyin videosundaki Capture card gibi bir şey arıyorum. Elgatolar var ama fiyatı 3 bin bandında.
Bir ürün buldum iPada hdmi çıkışı verıyor. Bunu windows pc ye bağlasam , OBS uzerinden ipadin ekranını PC den kaydedebilir miyim? ipad uzerinden video çektiğim zaman videoyu editlerken vp9 olarak alsam bile görüntü YouTube de inanılmaz düşüyor. (480p de sanki 240)
Şöyle bir ürün buldum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bunu alsam ipadin ekranını obs yansıtıp pc den yüksek kalite kayıt alabilirmiyim?Başka bildiğiniz bir yöntem varsa lütfen yardım edin.
Herkese çok teşekkür ederim. Saygılar.