Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle devam et. Ben de çoğu şeyi editi yaparken tutuoriallardan öğreniyorum. Çok iyi bir başlangıç yapmışsın. Olumlu ya da olumsuz yorumlara bakma bence. Zevk aldığın bir şey bu. Bir nevi hobi. Emin ol çok daha iyi işler çıkaracaksın.
bu videosunu izlemeni tavsiye ederim kurgu montaj için. 10. dakikadan itibaren bazı kısayollar gösteriyor kullanmanı tavsiye ederim. Ben de bu videoyu izleyerek tuşlara atadım kesme işlemini vs. daha pratik oluyor, zamandan büyük oranda tasarruf etmiş oluyorsun. Her seferinde c'ye bas mouse'u tam istediğin yere getir sonra tekrar v'ye bas falan zor iş
bu videosunu izlemeni tavsiye ederim kurgu montaj için. 10. dakikadan itibaren bazı kısayollar gösteriyor kullanmanı tavsiye ederim. Ben de bu videoyu izleyerek tuşlara atadım kesme işlemini vs. daha pratik oluyor, zamandan büyük oranda tasarruf etmiş oluyorsun. Her seferinde c'ye bas mouse'u tam istediğin yere getir sonra tekrar v'ye bas falan zor iş