@komutdesign
Kardeşim eline, ağzına ve emeğine sağlık. Oldukça güzel ve faydalı bir video. Sonuna kadar izledim. Eleştiriye açık birkaç noktaya değinmek isterim.
Bu gibi yabancı arayüze sahip programlarda bilgi videoları çekerken bazı kelimelerin telaffuzlarına dikkat etmemiz gerekebiliyor. Sana önerim; Google çevirinin okutma yardımıyla bazı kelimelerin nasıl telaffuz edildiğine bakman. Bu beni rahatsız etmese de çoğu kişinin rahatsız olabileceği bir durum. Birinci yapıcı eleştirim buydu.
İkincisi ise videoda daha dinamik olman, insanları videoda tutabilir. Bazen kendini tam ekran yap ya da bazen videonun position ayarlarını ve scale ayarlarını değiştir. Bu tarz şeyler sayesinde video daha dinamik olur ve daha çok kişi izler.
Son olarak, videonun bazı kesimlerinde yanlış söylediğin yerleri kesmemişsin. Onlara da dikkat etmeni öneririm. Sana tavsiyem; videon hazır hale geldiğinde en az 2 ya da 3 kere tekrar izle. Mutlaka gözden kaçan hata olabiliyor. Bunları en aza indirir ya da sıfırlarsan eğer işte o zaman tam profesyonel bir video ortaya çıkar.
Bu eleştirileri yapıcı eleştiri olarak görmeni istiyorum. Şimdi de kanalına gidip videoyu beğeneceğim ve abone olacağım. Umarım bu tarz videolar gelir. Illustrator öğrenmek istediğim bir program. Ps kullanıyorum ben ama Ai de afiş, kartvitiz, katalog ve logo gibi tasarımlar için olmazsa olmaz bir uygulama. Bakalım belki senden öğrenirim
İyi çalışmalar. İyi forumlar kardeşim. Memnun oldum bu arada
Konu başlığında da CAPS LOCK kullanmamaya özen gösterelim lütfen. Onu da düzelttim ben.