Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Instagram Müzik Videoları

Aphelone

Üye
Arkadaşlar selam. Instagram'da sevdiğim müzikleri paylaşacağım bir sayfa açmayı planladım. Instagram'da sık görülen tarzlarda bir video editi yaptım ve paylaştım. Fakat paylaşır paylaşmaz telif yedim ve videom kaldırıldı. Sorum şu ki: Benim müzik videom bu kadar hızlı bir şekilde teliflenip kalkıyorsa, diğer müzik sayfaları nasıl teliflenmiyor ? Neyi farklı yapıyorlar ? (Sorum forum konseptine aykırıysa kaldırabilirim. Ekstra bir video oynaması vs. yaptıklarını düşündüğümden, burada sordum)

Son düzenleme:

Emiirr

Üye
Arkadaşlar selam. Instagram'da sevdiğim müzikleri paylaşacağım bir sayfa açmayı planladım. Instagram'da sık görülen tarzlarda bir video editi yaptım ve paylaştım. Fakat paylaşır paylaşmaz telif yedim ve videom kaldırıldı. Sorum şu ki: Benim müzik videom bu kadar hızlı bir şekilde teliflenip kalkıyorsa, diğer müzik sayfaları nasıl teliflenmiyor ? Neyi farklı yapıyorlar ? (Sorum forum konseptine aykırıysa kaldırabilirim. Ekstra bir video oynaması vs. yaptıklarını düşündüğümden, burada sordum)
Hocam benim de öyle türden bir sayfam vardı. Çok şarkı paylaştım ama hiç telif yemedim. Sizin paylaştığınız şarkı neydi? Başka şarkı denediniz mi?

Aphelone

Üye
Hocam benim de öyle türden bir sayfam vardı. Çok şarkı paylaştım ama hiç telif yemedim. Sizin paylaştığınız şarkı neydi? Başka şarkı denediniz mi?
Maneskin- Zitti e buoni şarkısını paylaştım birer dakikalık iki video şeklinde. Olay yani yaşandığı için araştırmadan yeni bir video hazırlamadım. Başka bir şarkı denemedim yani.

Emiirr

Üye
Maneskin- Zitti e buoni şarkısını paylaştım birer dakikalık iki video şeklinde. Olay yani yaşandığı için araştırmadan yeni bir video hazırlamadım. Başka bir şarkı denemedim yani.
Anladım. Genelde diğer müzik sayfaları (gördüğüm kadarıyla) türkçe müzik paylaşıyorlar. Bundan dolayı telif yemiyor olabilirler. Telif yememek için özel olarak yaptıkları bir şey yok yani :)

Web sitesi
www.keremakin.com
Simdiye kadar digerlerinin telif yememesi, ilerde telif yemeyecegi anlamina gelmez.
Her zaman söyledim, ve söylüyorum... Benim tavsiyem: Telifli müzik ve video paylasimlarindan uzak durun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar