Ben yaklaşık 1 ay önce bionluk freelancer üyeliği aldım. Onu almadan önce portfolyomu oluşturdum az çok. Zaten hali hazırda kendi e-ticaret mağazamızın reklam videolarını ve görsellerini hazırlıyordum. Daha sonra, belirli bir konseptimin olması gerektiğini fark ettim. O yüzden açtım Photoshopu kendime özel bir tasarım oluşturdum ve tüm ilanlarımı o tasarıma uygun hazırladım. İlanlarımın kapak fotoğrafları aynı tarzda ve bu sayede daha göze güzel görünür hale geldi. Ondan sonra zaten yavaş yavaş açılmaya başladı işler. Devamlı müşteri portföyüm oluşmaya başladı. Şu an ilk ayı bitirdim. Tamamen teşvik olması açısından yazıyorum. Bionluk'a üye olduktan sonra yani ilk 1 ayda toplam 1248 TL kazandım. Allah'a şükürler olsun kazancımın ilk aya göre çok iyi olduğunu düşünüyorum. Birde düşün yani bionluk bunun %20 sini kesiyor. Eğer kesmeseydi tabii ki daha fazla paralar geliyor olacaktı.
Tüm bunları anlatmamın sebebi bunu gören arkadaşlara ve sana motivasyon olması. Onur sayesinde neyi nasıl yapacağımı öğrendim. Kendimi geliştirdim. Ben her gün 4 - 5 saat valorant oynardım. 1 ay öncesine kadar. Onur bir videosunda şöyle demişti: "Boş boş saatlerce oyun oynayacağınıza kendinizi geliştirin, bir işiniz olsun ve para kazanın bropalar". Ben bu sözden sonra oyuna da ara verdim zaten. 1 ay oldu girmiyorum. Canım da istemiyor. Çünkü her gün kendimi geliştirmek istiyorum ve bazen gerçekten siparişleri teslim etmekten vakitte kalmıyor
Şükürler olsun. Allah herkese nasip etsin. Onur'a ne kadar teşekkür etsek az. Umarım herkes istediği hedefe ulaşır.
Biraz fazla kaptırdım kendimi ahahah hakkını helal et
Yani bionlukta 1 aydır aktifim. Onun dışında bir yerden para kazanmadım yani. Bionluk tavsiye ederim.