Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzlenmeler Hakkında

Ceycey

Üye
Merhaba,

Yeni bir kanal girişimim var oyun videoları ve oyun videolarımdan güzel sahneleri shorts olarak atıyorum. Bu kadar görüntülenme alan videolardan geri dönüşüm alamıyorum sebebi nedir acaba ? Detaylı incelemek isteyen olursa kanal linki iletebilirim. Günlük video atmaktayım ve en az 10 video var şu anda yayınlanmış. Yayınlamaya hazır bir o kadar videom daha var.

Fotoğraflar aşağıda yer almaktadır.

1655751743246.png
1655751796149.png

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
Merhaba,

Yeni bir kanal girişimim var oyun videoları ve oyun videolarımdan güzel sahneleri shorts olarak atıyorum. Bu kadar görüntülenme alan videolardan geri dönüşüm alamıyorum sebebi nedir acaba ? Detaylı incelemek isteyen olursa kanal linki iletebilirim. Günlük video atmaktayım ve en az 10 video var şu anda yayınlanmış. Yayınlamaya hazır bir o kadar videom daha var.

Fotoğraflar aşağıda yer almaktadır.

Ekli dosyayı görüntüle 3897
Ekli dosyayı görüntüle 3898
Başarılarr

Zangetsu

Üye
Dostum bence sebebi biraz paylaşım sıklığınla alakalı olabilir. Mesela en başta ard arda 2 gün video atıp sonra bir süre durulup, ardından bi günde 2-3 video atmışsın. Böyle yapacağına her gün düzenli 1 video atman veya 2 günde 1 düzenli video atman daha iyi. Videoları bol keseden bi günde ortalığa salarsan, diğer videolartının ana sayfaya çıkmasına engel olabilirsin.

Video yapınca hemen paylaşmak zorunda değilsin, Youtube'da planla diye bir kısım var. Direkt herkese açık diye paylaşmak yerine belli bir gün ve saat seçerek daha istikrarlı ve düzen içinde bir kanal yürütmen görüntülenme ve geri dönüş açısından daha çok işine yarayabilir. bence kendine yeni içerik üretme konusunda güveniyosan 2 günde 1, güvenmiyorsan 3 günde 1 video yüklemen daha iyi.

Zangetsu

Üye
Paylaştığın görsellerde gözüken videonun adını Youtube'da aratıp kanalını buldum, 13 dakikalık 20 dakikalık videolar çekerken belli bir sohbet muhabbet yoksa bu içeriklerin pek izleneceğini sanmıyorum. Shorts videolarından gitmen ve her gün 1 tane Shorts atman çok daha mantıklı. Ama bunların arkasına havalı edit müziği koyacaksan, öncelikle editte daha da gelişmen lazım. Onun yerine direkt sadece birilerini güzel vurduğun kısımları koyup videoya hiçbir şey yazmadan paylaşabilirsin.

Bu dediğime yakın bir içerik yapan bir arkadaşım var, daha 5 shorts yüklemiş olmasına rağmen dördü bin veya iki bin izlenmeyi geçti ve tembellik etmeyip her gün 1 tane böyle video atsa şimdiye çoktan kendince bir kitleye ulaşmıştı bile. Belirli sahneleri kesip gösteriyor, 1 tane bile geçiş efekti veya yazı yok. İstersen göz atıp benzerini Valorant üzerinden deneyebilirsin:

Ceycey

Üye
Çok teşekkürler dönüşün için. Dediklerini dikkate alacağım. Son uzun maç videomda konuşma sesleri vardı aslında ama nedense yansımamış kayda. Yoksa sürekli takım arkadaşlarıyla bir konuşma içerisindeydim. Bir sonraki videoda bunun olmamasına dikkat edeceğim. Evet aslında günde tek video işi daha mantıklı dediğiniz gibi. Editte kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Dediğiniz gibi güzel vuruşların toplandığı bir video yapmak daha mantıklı duruyor.

Zangetsu

Üye
Umarım daha da gelişirsin dostum. Bu kanalda aklına gelecek her şeyi dene, edit konusunda profesyonelleştiğinde istersen başka kanal açarsın istersen aynı kanaldan devam edersin. Kolay Gelsin.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar