malesef kaldırdım :(
H hogon Üye Katılım 22 Kas 2020 Mesajlar 8 14 May 2021 #1 malesef kaldırdım Son düzenleme: 15 May 2021
W won't Üye Katılım 28 Nis 2021 Mesajlar 118 14 May 2021 #2 efektlere nasıl telif atabileceğini anlatır mısın rica etsem, merak ettim
H hogon Üye Katılım 22 Kas 2020 Mesajlar 8 14 May 2021 #3 won't' Alıntı: efektlere nasıl telif atabileceğini anlatır mısın rica etsem, merak ettim Genişletmek için tıkla ... pack dosyalarını aynı şekilde google drive'ada yükledim creative commons açık.Eğer birisi aynı dosya içeriğini paylaşırsa telif hakkım oluşuyor.
won't' Alıntı: efektlere nasıl telif atabileceğini anlatır mısın rica etsem, merak ettim Genişletmek için tıkla ... pack dosyalarını aynı şekilde google drive'ada yükledim creative commons açık.Eğer birisi aynı dosya içeriğini paylaşırsa telif hakkım oluşuyor.
W won't Üye Katılım 28 Nis 2021 Mesajlar 118 14 May 2021 #4 hogon' Alıntı: pack dosyalarını aynı şekilde google drive'ada yükledim creative commons açık.Eğer birisi aynı dosya içeriğini paylaşırsa telif hakkım oluşuyor. Genişletmek için tıkla ... doğru mu anladım şimdi, packleri kullanmamız ücretsiz ancak packleri paylaşmamızı istemiyorsun.
hogon' Alıntı: pack dosyalarını aynı şekilde google drive'ada yükledim creative commons açık.Eğer birisi aynı dosya içeriğini paylaşırsa telif hakkım oluşuyor. Genişletmek için tıkla ... doğru mu anladım şimdi, packleri kullanmamız ücretsiz ancak packleri paylaşmamızı istemiyorsun.
H hogon Üye Katılım 22 Kas 2020 Mesajlar 8 14 May 2021 #5 won't' Alıntı: doğru mu anladım şimdi, packleri kullanmamız ücretsiz ancak packleri paylaşmamızı istemiyorsun. Genişletmek için tıkla ... kanka kendi packin gibi paylaşma yazıyor
won't' Alıntı: doğru mu anladım şimdi, packleri kullanmamız ücretsiz ancak packleri paylaşmamızı istemiyorsun. Genişletmek için tıkla ... kanka kendi packin gibi paylaşma yazıyor
W won't Üye Katılım 28 Nis 2021 Mesajlar 118 14 May 2021 #6 hogon' Alıntı: kanka kendi packin gibi paylaşma yazıyor Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 14 May 2021 #7 hogon' Alıntı: Presetin İçerdikleri; İndirme Linkleri; Dosya.co = Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Dosya.tc = Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Google Drive = Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Premiere pro özel mi ?
hogon' Alıntı: Presetin İçerdikleri; İndirme Linkleri; Dosya.co = Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Dosya.tc = Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Google Drive = Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Premiere pro özel mi ?
H hogon Üye Katılım 22 Kas 2020 Mesajlar 8 14 May 2021 #8 Akdeniz' Alıntı: Premiere pro özel mi ? Genişletmek için tıkla ... after effectste kullanılabiliyor.