Dostlar selamlar,
Ben bir kamera almayı düşünüyorum. Bende iPhone SE2020 model telefonu var. Kamera tabii ki her zaman telefondan iyidir fakat arada çok fark olur mu? (Apple genelde dengeli kameralar yapıyor ya o yüzden sordum.) Tatile, köye gittiğimizde veya evde gerek kendi ödev videolarım gerekse kardeşimin ödevi için kullanacağım. Onur Abinin bahsettiği kameralara baktım, Olympus M10 Mark 3 ve Canon M50'ye.
Aşağıya da özelliklerine bakabileceğiniz linkler bıraktım. Özellikler sayfaların biraz altında bulunuyor.
İki kameranın da günlük kullanımda ne tür eksileri olur rakibine göre onları da yazarsanız tadından yenmez.
Dediğim gibi sizce almama gerek var mı? İlk bunu cevaplarsanız iyi olur. Kamera hayatın her yerinde lazım olur aslında ama... Siz yine de cevaplayın ya xd Şimdiden hepinize çok teşekkürler sağolun varolun.
Ben bir kamera almayı düşünüyorum. Bende iPhone SE2020 model telefonu var. Kamera tabii ki her zaman telefondan iyidir fakat arada çok fark olur mu? (Apple genelde dengeli kameralar yapıyor ya o yüzden sordum.) Tatile, köye gittiğimizde veya evde gerek kendi ödev videolarım gerekse kardeşimin ödevi için kullanacağım. Onur Abinin bahsettiği kameralara baktım, Olympus M10 Mark 3 ve Canon M50'ye.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
karşılaştırılıyordu. Baktım biraz, kameralardan çok anladığım söylenemez ama az çok anlıyorum diyelim Canon daha iyi gibi duruyor, hatta duruyor değil öyle. Ancak aradaki farklara değer mi sizce? Baktım 2. ellerine Olympus 2500-2800 civarına bulabiliyorum fakat Canon minimum 3800. Arada 1000 liraya yakın fark var. Olympus'a daha yakın gibiyim fakat eleştirileri, M50'ye göre eksilerini, aradaki farka değer mi ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Önereceğiniz başka kamera varsa o da olur, illa bunlardan birini alacağım diye bir şey yok Genel olarak 2. el bakıyorum, fiyatları çok daha uygun.Aşağıya da özelliklerine bakabileceğiniz linkler bıraktım. Özellikler sayfaların biraz altında bulunuyor.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
İki kameranın da günlük kullanımda ne tür eksileri olur rakibine göre onları da yazarsanız tadından yenmez.
Dediğim gibi sizce almama gerek var mı? İlk bunu cevaplarsanız iyi olur. Kamera hayatın her yerinde lazım olur aslında ama... Siz yine de cevaplayın ya xd Şimdiden hepinize çok teşekkürler sağolun varolun.