Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kanal Hakkında Yorum Yapabilirmisiniz ?

chapex

Üye
Beyler 2 hafta önce premiere pro ya geçiş yaptım kanal için birkaç aydır uğraşıyorum kanala bakıp yorum yaparsanız sevinirim ( ) yaptığım editler daha az izleniyor editler hakkındada yorum yaparsanız sevinirim (Son 4 video - ilk videolar)

Spunkram

Yönetici
Yönetici
her kesimi çekmen için biraz küfür olayından uzaklaşman gerek. çünkü insanlar bir videoya girerken "ulan acaba bunun içerisinde saçma sapan bir şey var mıdır" diyip açmayabilir. sonra kapak fotoğraflarını yazı çok daha okunaklı olacak şekilde bir konsepte sokabilirsin. genel olarak başlıklarında aranacak kelimeler yok kimse "allah belamı versin ki" araması yapmaz veya "uga muga" araması yapmaz , bunları daha aramalarda çıkacak şekilde düzneleyebilrisin

won't

Üye
Beyler 2 hafta önce premiere pro ya geçiş yaptım kanal için birkaç aydır uğraşıyorum kanala bakıp yorum yaparsanız sevinirim ( ) yaptığım editler daha az izleniyor editler hakkındada yorum yaparsanız sevinirim (Son 4 video - ilk videolar)
son videona gittim ve yaklaşık 5-6 saniye kadar kaldım. video başında ilgi çekici şeylerden bahsedebilirsin. bazıları az sonra yazıp hızlıca en komik anları 5-6 saniyeye sıkıştırıyor en kötü ihtimalle bu insan o komik anı aramak için ileri atlarken 1 reklamına tıklamış bulunacak meselaaa yanniii

chapex

Üye
her kesimi çekmen için biraz küfür olayından uzaklaşman gerek. çünkü insanlar bir videoya girerken "ulan acaba bunun içerisinde saçma sapan bir şey var mıdır" diyip açmayabilir. sonra kapak fotoğraflarını yazı çok daha okunaklı olacak şekilde bir konsepte sokabilirsin. genel olarak başlıklarında aranacak kelimeler yok kimse "allah belamı versin ki" araması yapmaz veya "uga muga" araması yapmaz , bunları daha aramalarda çıkacak şekilde düzneleyebilrisin
eyw :)

Katılıyorum

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar