Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kanal Şifresini Hatırladım Video Şablonumu Değiştirdim

Selam arkadaşlar 2014 yılından beri yaptığım kanalıma içerik eklemeye tekrar başladım. 15.800 abone olmuşum 😍 Kanal linkini aşağıya bırakıyorum öneri ve eleştirilere açığım son videoma bakabilirsiniz.

intro ve yazı animasyonları güzel. Bence IMDB puanı için kullanılan call-outlar biraz daha büyük veya daha ilgi çekici olabilir :) Ek olarak konuşmanın altına rahatsız etmeyecek bir fon müziği eklerseniz daha akıcı olacakmış gibi geldi. Bunlar benim görüşlerim, üretmeye devam :)

intro ve yazı animasyonları güzel. Bence IMDB puanı için kullanılan call-outlar biraz daha büyük veya daha ilgi çekici olabilir :) Ek olarak konuşmanın altına rahatsız etmeyecek bir fon müziği eklerseniz daha akıcı olacakmış gibi geldi. Bunlar benim görüşlerim, üretmeye devam :)
Call-out lar bana çok büyük gibi gözüktüğü için küçülttüm 🙂 yeni videoda biraz daha büyüteyim. Müzik eklemeyi denedim ama uygun müzik bulamadım maalesef önerin varsa buraya link atabilirsin. Öneriler için teşekkürler.

Selam arkadaşlar 2014 yılından beri yaptığım kanalıma içerik eklemeye tekrar başladım. 15.800 abone olmuşum 😍 Kanal linkini aşağıya bırakıyorum öneri ve eleştirilere açığım son videoma bakabilirsiniz.

Kanal cidden çok başarılı bir kanal :) baya iyi yani kanalın

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar