Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Kanalım 226 abone sizce nasıl?

Nerdeyse çoğu editörler crack kullaniyo bu arada :)
senin dükkanın olsa insanlar crack yapıp oradan mal çalsa hosuna gidermi? veya sen bir oyun çıkartsan veya plugin cıkartsan birisi gidip crack indirse emek hırsızı olmuyomu oluyo yani burada bana hırsız deme komikkk neyse kendi yaptığın emeğine crack yapılmasını istemiyosun ama sen yapıyosun

senin dükkanın olsa insanlar crack yapıp oradan mal çalsa hosuna gidermi? veya sen bir oyun çıkartsan veya plugin cıkartsan birisi gidip crack indirse emek hırsızı olmuyomu oluyo yani burada bana hırsız deme komikkk neyse kendi yaptığın emeğine crack yapılmasını istemiyosun ama sen yapıyosun
Kanka video calmada üstüne bişey eklemiyosun ama biz ekliyoruz efektlere

hfk

Üye
Arkadaşlar 2 gün önce bir konu paylaşmıştım ve bu kanalımın linkini koymuştum yok nasıl 100 abone oldu falan yazmışlar kanalım şu anda 226 abone ve 1 günde 126 abone arttı çünkü onur abinin bütün taktiklerini uyguladım. Bide bana thumbnail yok banner yok falan denmiş abi görmüyonuzmu :D hep thumbnail falan yaptım herneyse

kabul ediyom bu konu hakkındaki 3. gönderim ama gerçekten reklam yapmak icin degil analizler kısmına bakınca spunkram forumundan gelen insan sayısı 30-35 falan... benim asıl reklamimi youtube yapıyo ben reklam yapmak icin acmıyom bu konuları!
aga onuncu açışın filan yeter açma kanalım nasıl kanalım nasıl

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar