https://www.youtube.com/channel/UCtIpFMmmqOla94o0YDbX7yQ Kanalım. ?/10
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 22 Eyl 2021 #1 Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Kanalım. ?/10
Hewexy Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 450 22 Eyl 2021 #2 Akdeniz' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Kanalım. ?/10 Genişletmek için tıkla ... Bence kanalın ismi biraz uzun bide shorts olarak at videoları başlıklsrı kısalt onun dışınd güzel edit vb.
Akdeniz' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Kanalım. ?/10 Genişletmek için tıkla ... Bence kanalın ismi biraz uzun bide shorts olarak at videoları başlıklsrı kısalt onun dışınd güzel edit vb.
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 22 Eyl 2021 #3 Hewexy' Alıntı: Bence kanalın ismi biraz uzun bide shorts olarak at videoları başlıklsrı kısalt onun dışınd güzel edit vb. Genişletmek için tıkla ... Kanalımın isminin uzun olmasının nedeni çoğu kişinin '' TrabzonSpor Edit'' diye arama yapmasıdır,Shade'de benim kendi nickim zaten. Başlıklarımda genel olarak tag oluyor.
Hewexy' Alıntı: Bence kanalın ismi biraz uzun bide shorts olarak at videoları başlıklsrı kısalt onun dışınd güzel edit vb. Genişletmek için tıkla ... Kanalımın isminin uzun olmasının nedeni çoğu kişinin '' TrabzonSpor Edit'' diye arama yapmasıdır,Shade'de benim kendi nickim zaten. Başlıklarımda genel olarak tag oluyor.
M mylemonedits Üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 25 23 Eyl 2021 #4 Akdeniz' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Kanalım. ?/10 Genişletmek için tıkla ... Çok güzel 10 üzerinden 9 veriyorum puan kırmamın sebebi thumb be banner vb
Akdeniz' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Kanalım. ?/10 Genişletmek için tıkla ... Çok güzel 10 üzerinden 9 veriyorum puan kırmamın sebebi thumb be banner vb
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 23 Eyl 2021 #5 mylemonedits' Alıntı: Çok güzel 10 üzerinden 9 veriyorum puan kırmamın sebebi thumb be banner vb Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim,Photoshop bilmemenin zararları
mylemonedits' Alıntı: Çok güzel 10 üzerinden 9 veriyorum puan kırmamın sebebi thumb be banner vb Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim,Photoshop bilmemenin zararları