Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kanalıma öneriler yapabilir misiniz?

Selamlar kankalarım ben Görkem, 15 yalındayım ve youtube eğitim videoları çekiyorum 1 yıldır youtube'tayım ama bu kanalımı yeni açtım ve sizlere eski kanalımdan edindiğim tecrübelerden bu kanalda bahsediyorum kanalıma bakıp eksik olduğum konuları söylerseniz sevinirim bu arada kanalıma girmişken abone de olursanız sevinirim

editizm

Moderatör
Moderatör
Selamlar kankalarım ben Görkem, 15 yalındayım ve youtube eğitim videoları çekiyorum 1 yıldır youtube'tayım ama bu kanalımı yeni açtım ve sizlere eski kanalımdan edindiğim tecrübelerden bu kanalda bahsediyorum kanalıma bakıp eksik olduğum konuları söylerseniz sevinirim bu arada kanalıma girmişken abone de olursanız sevinirim

Konu başlıklarında ve açıklamalarda CAPS LOCK kullanımı yapmamaya özen gösterelim. Konu başlığı düzenlenmiştir. İyi forumlar :)

Banner'in güzel sayılır ama kapak fotoların pek dikkat çekici değil, ama videoların gayet kaliteli, hiç ıııııı mmmmm gibi düşünmeler felan yok, normalde kimseye abone olmam ama oldun mu, bekliyorum deyince abone olasım geldi oldu bende :D

Anlatımın bence de gayet güzel. Thumbnail, PP, Banner'ları daha iyi hale getirebilirsin. çekim yaparken de kafa boşluğunu azaltabilirsin. Ayrıca arkaplanınla kendi arana biraz mesafe ekleyerek alan derinliği oluşturabilirsin, görünümü güzelleştirir:

-Arkaplanıma yakın olduğum videom:

-Arkaplanıma yakın olmadığım videom:

Anlatımın bence de gayet güzel. Thumbnail, PP, Banner'ları daha iyi hale getirebilirsin. çekim yaparken de kafa boşluğunu azaltabilirsin. Ayrıca arkaplanınla kendi arana biraz mesafe ekleyerek alan derinliği oluşturabilirsin, görünümü güzelleştirir:

-Arkaplanıma yakın olduğum videom:

-Arkaplanıma yakın olmadığım videom:
Değerli görüşleriniz için Teşekkür ederim

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar