Sorxez
Üye
Selamlar, öncelikle videodaki enerjine ve konuşma akıcılığına hayran kaldım. Yeni başlayan birine göre bu işi uzun süredir yapıyormuşsun gibi bir diksiyonun var tebrik ederim. Fakat görsel konularda bir takım sıkıntılar var diyebilirim. Thumbnaillerin (Küçük Resimlerin) biraz daha dikkat çekici olması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda Youtube'da bir çok faydalı içeriğe ulaşabilirsin. Videonun içeriğini mümkün olduğunca kısa cümle ve birkaç görsel eklenti ile (logo vs.) anlatan, uygun renk kontrastı ile de ana sayfada birçok video arasında öne çıkabilecek bir tasarım yapmanı öneririm. Onun dışında bilgisayar ekranında vs. bişey anlatırken kendi kameranı da sağa sola bir yere koymanı öneririm. Bunu yaparken de etrafında bir çerçeve kullanmayı unutma derim daha estetik durur. Son olarak arkaplanın çok sade, imkanının yettiği kadarıyla birkaç ışıklandırma yapmanı, birkaç dekor eklemeni öneriyorum ve kadrajı baş kısmına değil de daha çok göğus kısmına göre oranlamanı tavsiye ediyorum kamerayı bir tık daha aşağı indir yani video çekerken Bunların dışında on numara content önü açık yani. Başarılarının devamını diliyorum...