Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kanalıma öneriler yapabilir misiniz?

Sorxez

Üye
Selamlar, öncelikle videodaki enerjine ve konuşma akıcılığına hayran kaldım. Yeni başlayan birine göre bu işi uzun süredir yapıyormuşsun gibi bir diksiyonun var tebrik ederim. Fakat görsel konularda bir takım sıkıntılar var diyebilirim. Thumbnaillerin (Küçük Resimlerin) biraz daha dikkat çekici olması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda Youtube'da bir çok faydalı içeriğe ulaşabilirsin. Videonun içeriğini mümkün olduğunca kısa cümle ve birkaç görsel eklenti ile (logo vs.) anlatan, uygun renk kontrastı ile de ana sayfada birçok video arasında öne çıkabilecek bir tasarım yapmanı öneririm. Onun dışında bilgisayar ekranında vs. bişey anlatırken kendi kameranı da sağa sola bir yere koymanı öneririm. Bunu yaparken de etrafında bir çerçeve kullanmayı unutma derim daha estetik durur. Son olarak arkaplanın çok sade, imkanının yettiği kadarıyla birkaç ışıklandırma yapmanı, birkaç dekor eklemeni öneriyorum ve kadrajı baş kısmına değil de daha çok göğus kısmına göre oranlamanı tavsiye ediyorum kamerayı bir tık daha aşağı indir yani video çekerken :D Bunların dışında on numara content önü açık yani. Başarılarının devamını diliyorum...

Selamlar, öncelikle videodaki enerjine ve konuşma akıcılığına hayran kaldım. Yeni başlayan birine göre bu işi uzun süredir yapıyormuşsun gibi bir diksiyonun var tebrik ederim. Fakat görsel konularda bir takım sıkıntılar var diyebilirim. Thumbnaillerin (Küçük Resimlerin) biraz daha dikkat çekici olması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda Youtube'da bir çok faydalı içeriğe ulaşabilirsin. Videonun içeriğini mümkün olduğunca kısa cümle ve birkaç görsel eklenti ile (logo vs.) anlatan, uygun renk kontrastı ile de ana sayfada birçok video arasında öne çıkabilecek bir tasarım yapmanı öneririm. Onun dışında bilgisayar ekranında vs. bişey anlatırken kendi kameranı da sağa sola bir yere koymanı öneririm. Bunu yaparken de etrafında bir çerçeve kullanmayı unutma derim daha estetik durur. Son olarak arkaplanın çok sade, imkanının yettiği kadarıyla birkaç ışıklandırma yapmanı, birkaç dekor eklemeni öneriyorum ve kadrajı baş kısmına değil de daha çok göğus kısmına göre oranlamanı tavsiye ediyorum kamerayı bir tık daha aşağı indir yani video çekerken :D Bunların dışında on numara content önü açık yani. Başarılarının devamını diliyorum...
Değerli görüşlerin için çok teşekkür ederim bir sonraki vidoalrımda bu konulara özen göstereceğim çok teşekkür ederim şu an gerçekten beni çok mutlu ettin çünkü sayende videolarımın kalitesini bir tık daha ileriye taşıyacağım

Banner'in güzel sayılır ama kapak fotoların pek dikkat çekici değil, ama videoların gayet kaliteli, hiç ıııııı mmmmm gibi düşünmeler felan yok, normalde kimseye abone olmam ama oldun mu, bekliyorum deyince abone olasım geldi oldu bende :D
Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim thumbnaillere daha çok dikkat edeceğim :)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar