Biraz uzun olabilir ama gelişmek istiyorsan kesinlikle oku giray abide yardım etmiştir onada bak
Dostum kusura bakma biraz kaba konuşarak eleştiricem kapak tasarımlarını çok daha fazla geliştirmen lazım hatalar ne dersen
-son videodaki kapak fotoğrafı videoyla alakasız ve emek vermemşissin
-fontlar kötü
-neyin ne olduğu anlaşılmıyor
-arkaplanlar kötü
-pngler kötü
-bazıları çok boş bazıları çok dolu
-anlatılmak isteni sadece yazıyla anlatmışsın ve bu çok kötü durmuş
-hakkında kısmını doldurabilirsin videonun öne çıkması için
-renkleri düzeltmen lazım
-en önemlisi kapak fotoğraflarının ilgi çekiciliği kötü yani ben ytde gezerken böle fotoğraflı bir video çıksa karşıma dikkatimi bile çekmez
edit açısından
sanırım editlerini movaiden yapıyorsun daha profosyonel bir uygulamaya geçmelisin ve editler nasıl demişsin kulalndığın nerdeyse herşey template editini yorumlamamızı bekleyemezsin sonuçta senin ürettiğin şeyler değil ha kurgunu yorumların oda gerçekten çok ama çok daha fazla geliştirilmeli son videodaki sanırım templatesiz bir şekilde kendin yapmışsın ama güzel olmamış sesler rahat sız edio mesela video çok boş geçio editlerin tutarlılığı yok yani dostum kusura bakma ama sessiz izleyince daha çok keyin alıyorsun bunu hakaret olarak algılama çünkü sesler çok rahatsız edici editlerin ise gerçekten kötü sanırım bu ilk editlerin sana tavsiyem
onur naci öztürk kanalından edit taktikleri öğrenmen ve onları uygulaman kanal linki :
Thumbnailler içinde :
bunları izleyebilirisin ve kesinlikle yapmaya üşenme bunlar çok önemli.
şimdide youtube kısmından bahsedelim
konseptin belli değil bi oyun videosu bi vpn bi wallpaper fln bunu düzelt ! sadece tek bir konu uzernine yoğunlaş ve duzgun sıklıkta video at örneğin haftada 2 video falan at mesela ama belli günlerde at yani her hafta farklı günlerde değil neyse
videolara sesini koy enerjik konuş
facecam aç bu o kadar önemli olmasada önemli bir detay
kesinlikle ama kesinlikle kamera ve ses kalitesi iyi olsun ucuz ekipman önerileri için bu videoyu izleyebilirisin :
eğer bunların hepsini yaparsan gerçekten çok hızlı bir şekilde gelişceğine eminim merak etme yazdığım şey çok uzun olabilir ama sonuçta hepsi aynı kapıya çıkıyor ve unutma disiplinli bir şekilde yapman gerekiyor şimdilik görüşürüz
ha bide profil fotosu ve banner yapmayı unutma şuanki foton kötü