Zangetsu
Üye
Youtube kanalımda filmler ve animeler hakkında gerek yorum videosu gerek hikayenin içinde gözden kaçan bir noktayı detaylıca anlattığım videolar yapıyorum.
(Sorularımı cevaplamanızda size kolaylık sağlayacaksa kanalıma şuradan göz atabilirsiniz:
İlk sorum biraz daha temel bilgi eksikliği yüzünden. Bu kanala yüklediğim videoların kategorisi film ve animasyon mu yoksa eğlence mi yoksa başka bir şey mi bir türlü karar veremiyorum. Kategoriyi seçiyorum ama tamamen o anlık seçiyorum. Eğer nedeniyle beraber hangi kategoriye ait olduğunu açıklarsanız çok güzel olur.
İkinci sorum çok sonrası için. Bu tarz video içerikleri ve kategoriden bin izlenme başına gelen miktar ne olur merak ediyorum. Şimdiye kadar hem işte çalıştığım hem üniversiteye gittiğim için kanalıma doğru düzgün vakit ayıramadım ancak 1-2 hafta sonra, finallerim bitince, haftada 1 video atacak kadar uğraşabileceğim vaktim olacak. Bu düzene bindiğimde ve üzerine çok düştüğümde gelecekte kanalın iyi bir gelir sağlamasını istiyorum ve kanalın kategorisinin rpm değerlerini fazla etkilemesi beni biraz ürkütüyor.
Kanal hakkındaki tavsiyelerinizi ve önerilerinizi de bekliyorum, gördüğünüz gibi daha çok başlardayım ve yeni yeni kanalın üzerine düşmeye başladım. Şimdiden teşekkürler.
(Sorularımı cevaplamanızda size kolaylık sağlayacaksa kanalıma şuradan göz atabilirsiniz:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
)İlk sorum biraz daha temel bilgi eksikliği yüzünden. Bu kanala yüklediğim videoların kategorisi film ve animasyon mu yoksa eğlence mi yoksa başka bir şey mi bir türlü karar veremiyorum. Kategoriyi seçiyorum ama tamamen o anlık seçiyorum. Eğer nedeniyle beraber hangi kategoriye ait olduğunu açıklarsanız çok güzel olur.
İkinci sorum çok sonrası için. Bu tarz video içerikleri ve kategoriden bin izlenme başına gelen miktar ne olur merak ediyorum. Şimdiye kadar hem işte çalıştığım hem üniversiteye gittiğim için kanalıma doğru düzgün vakit ayıramadım ancak 1-2 hafta sonra, finallerim bitince, haftada 1 video atacak kadar uğraşabileceğim vaktim olacak. Bu düzene bindiğimde ve üzerine çok düştüğümde gelecekte kanalın iyi bir gelir sağlamasını istiyorum ve kanalın kategorisinin rpm değerlerini fazla etkilemesi beni biraz ürkütüyor.
Kanal hakkındaki tavsiyelerinizi ve önerilerinizi de bekliyorum, gördüğünüz gibi daha çok başlardayım ve yeni yeni kanalın üzerine düşmeye başladım. Şimdiden teşekkürler.