Puanlarsanız sevinirim ^^
ŞERİF DESK Üye Katılım 20 May 2021 Mesajlar 1,297 19 Ağu 2021 #2 Akdeniz' Alıntı: Puanlarsanız sevinirim ^^ Genişletmek için tıkla ... güzel olmuş beğendim 10/8 eleştiri olarak ise kaleci topu kurtardığında efekt eklenilebilir
Akdeniz' Alıntı: Puanlarsanız sevinirim ^^ Genişletmek için tıkla ... güzel olmuş beğendim 10/8 eleştiri olarak ise kaleci topu kurtardığında efekt eklenilebilir
Koyun Bey Üye Katılım 7 Mar 2021 Mesajlar 353 Web sitesi www.youtube.com 19 Ağu 2021 #3 Akdeniz' Alıntı: Puanlarsanız sevinirim ^^ Genişletmek için tıkla ... çok birşey diyemeyeceğim filmora olduğu için olsun 6/10 yine iyi olmuş
Akdeniz' Alıntı: Puanlarsanız sevinirim ^^ Genişletmek için tıkla ... çok birşey diyemeyeceğim filmora olduğu için olsun 6/10 yine iyi olmuş
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 19 Ağu 2021 #4 Phantaso' Alıntı: çok birşey diyemeyeceğim filmora olduğu için olsun 6/10 yine iyi olmuş Genişletmek için tıkla ... Nereleri düzeltmeliyim sence ?
Phantaso' Alıntı: çok birşey diyemeyeceğim filmora olduğu için olsun 6/10 yine iyi olmuş Genişletmek için tıkla ... Nereleri düzeltmeliyim sence ?
ŞERİF DESK Üye Katılım 20 May 2021 Mesajlar 1,297 19 Ağu 2021 #5 Akdeniz' Alıntı: Nereleri düzeltmeliyim sence ? Genişletmek için tıkla ... program değiştirmen lazım daha iyilerini daha kolay şekilde yapmak için ☜('ヮ'☜)
Akdeniz' Alıntı: Nereleri düzeltmeliyim sence ? Genişletmek için tıkla ... program değiştirmen lazım daha iyilerini daha kolay şekilde yapmak için ☜('ヮ'☜)
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 19 Ağu 2021 #6 ŞERİF DESK' Alıntı: program değiştirmen lazım daha iyilerini daha kolay şekilde yapmak için ☜('ヮ'☜) Genişletmek için tıkla ... W8.1 kullanıyorum,bu yüzden Adobe programlarını kullanamıyorum,Vegas'da bana uymadı bu yüzden onlar hariç en iyi uygulamayı kullanıyorum.
ŞERİF DESK' Alıntı: program değiştirmen lazım daha iyilerini daha kolay şekilde yapmak için ☜('ヮ'☜) Genişletmek için tıkla ... W8.1 kullanıyorum,bu yüzden Adobe programlarını kullanamıyorum,Vegas'da bana uymadı bu yüzden onlar hariç en iyi uygulamayı kullanıyorum.