Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kinetik Tipografi

efe1011

Üye
Selam ben kinetik tipografi yapmak istiyorum ama ae kullanmıyorum başka lirik video yapabileciğim uygulamalar varmı ben movavi kullanıyorum ama onda yok sanırım

efe1011

Üye
peki tamam en iyi onla yapılır ama hiç mi yok yani en iyi diyosunya kötüde olsa bi bakıyım bu sene sınav var 2 ay kaldı ae öğrenmek zordur başka bişey yokmu pr den falan başka

efe1011

Üye
teşekkürler ama dediğim böyle instagram videosu değil yinede teşekkürler ben 2 ay şansımı yt editlerinde iş falan bulursam denerim

Merhaba Efe1011, Premier pro ile de yapabilirsin. Hem ae'den çok daha kolaydır. İnan movaviden de çok zor değil. Ben de bir hafta kadar movavi kullanıp daha sonra premiere geçtim. Çeşitli ücretsiz packler var onlarla çok daha rahat yaparsın. ae ile uğraşmana bile gerek yok :)
Bu da videosu. Bazı packler vs çalışması için en azından premier 2019 olması gerekebiliyor, bu da dipnot :)

efe1011

Üye
Merhaba Efe1011, Premier pro ile de yapabilirsin. Hem ae'den çok daha kolaydır. İnan movaviden de çok zor değil. Ben de bir hafta kadar movavi kullanıp daha sonra premiere geçtim. Çeşitli ücretsiz packler var onlarla çok daha rahat yaparsın. ae ile uğraşmana bile gerek yok :)
Bu da videosu. Bazı packler vs çalışması için en azından premier 2019 olması gerekebiliyor, bu da dipnot :)

çok teşekkürler ama işte onlarıda kaçak kullanmak istemiyorum zaten sınavım var 2 ay sonra oyüzden çok kullamayacığımdan para çöp olur 2 ay sonra alıcam teşekkürler

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar