Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kısa film çalışmamı yorumlar mısınız?

Gayet güzel olmuş, log çekim üzerine color grading yaptınız galiba.Genel plandan detay planlara gidişat güzel. İki yorumum olacak;

-Videonun başında seslerin hepsi sfx yazmanız biz daha videoyu açmadan seslere daha fazla dikkat kesilmemizi sağladı, bu da bazı noktalar daha iyi olabilir diye düşündürdü.
-Hikaye başlarken motor ile birilerinden kaçıyormuş gibi başlasaydı sanki o ıssız evi bulması, geceyi orada geçirmeye çalışması, karakterin silah taşıması v.b. daha anlamlı gelebilirdi diye düşündüm.

ErayEvcin

Üye
Web sitesi
www.erayevcin.c1.biz
Gayet güzel olmuş, log çekim üzerine color grading yaptınız galiba.Genel plandan detay planlara gidişat güzel. İki yorumum olacak;

-Videonun başında seslerin hepsi sfx yazmanız biz daha videoyu açmadan seslere daha fazla dikkat kesilmemizi sağladı, bu da bazı noktalar daha iyi olabilir diye düşündürdü.
-Hikaye başlarken motor ile birilerinden kaçıyormuş gibi başlasaydı sanki o ıssız evi bulması, geceyi orada geçirmeye çalışması, karakterin silah taşıması v.b. daha anlamlı gelebilirdi diye düşündüm.
aslında senaryo çok çalışılmış bir senaryo değil yarım saat düşündüğümüz bir senaryo ama dediğinizde çok haklısınız bakıldığında biraz daha üzerine düşülebilirdi. sfx konusunda da çok haklısınız üzerinde çalışırken de farkındaydım aslında bu durumun fakat yeteri kadar ses bulamadım bir de ilk deneyimim olduğu için bir an önce bitirme isteğinin de etkisiyle ses konusu içime sinmeyen bir kısa film oldu. yorumunuz için çok teşekkür ederim :giggle: 🙌

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar