Merhaba arkadaşlar.Bugün sizlerle ladiff gibi edit yapma part 1 i yaptım.Önceden ve editli paylaşacakdım videoyu ama.Video renderde siyah ekran kaldı.Ve projesi dosyasınıda onunla yerini değişmiştim gitti oda.Maalesef editli paylaşamadım burada yazacağım.
Video Linki :
Videoda uyguladıklarım :
Öncelkle Vuruşumuzu atıyoruz.
Videoya Brightness Contrest efektini ekliyoruz
Vuruş yerini buluyoruz vuruş yerini bulduktan sonra bir frame arkaya gidip Brightin saatini açıyoruz(sağ sol yön tuşlarıyla 1 frame ileri 1 frame geri haraket ettirebiliyoruz)
Sonra vuruşa gelip 40-50 ma x60 yapıyoruz brightnessi.Vuruşdanda biraz öne gidip brightnessi 0 yapıyoruz.
Part 2 editli halde gelicek Part 1 de çok aksilikler oldu Maalesef.Kusurma Bakmayın.İyi Günler
Video Linki :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Videoda uyguladıklarım :
Öncelkle Vuruşumuzu atıyoruz.
Videoya Brightness Contrest efektini ekliyoruz
Vuruş yerini buluyoruz vuruş yerini bulduktan sonra bir frame arkaya gidip Brightin saatini açıyoruz(sağ sol yön tuşlarıyla 1 frame ileri 1 frame geri haraket ettirebiliyoruz)
Sonra vuruşa gelip 40-50 ma x60 yapıyoruz brightnessi.Vuruşdanda biraz öne gidip brightnessi 0 yapıyoruz.
Part 2 editli halde gelicek Part 1 de çok aksilikler oldu Maalesef.Kusurma Bakmayın.İyi Günler