Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lise Stajı

Decorous

Üye
Merhabalar eylül ayında video editörlüğünde staj yapmayı düşünüyorum orta derece premier pro biliyorum.
After Effect bilmiyorum bu sıkıntı olur mu zorlanır mıyım?

Web sitesi
www.keremakin.com
Merhabalar eylül ayında video editörlüğünde staj yapmayı düşünüyorum orta derece premier pro biliyorum.
After Effect bilmiyorum bu sıkıntı olur mu zorlanır mıyım?
Benim tavsiyem, gelistirebildigin kadar ikisinde de gelistir kendini. Cünkü editörlükte ikisi de lazim olacaktir sana, agirlik Premiere olsa bile.

@Yahya Kağan Bektaş 'in da söyledigi gibi, bu sekilde her türlü bilenlerden geridesin. Cünkü senin disinda bir cok kisi basvuru yapacak ve bunlarin hepsi muhtemelen, giris-orta seviyesinde de olsa, ikisinide kullanmayi biliyor olacak.
Özellikle bu zamanda herkes video editörlüge merak sarmis durumda. Buna bagli olarak bu alanlarda da staj ve is basvurulari artacaktir.

After Effects'i de ögrenmeye calis, her gün calis. Eylül'e kadar profesyonel derecede olmasa bile, kendini simdiye göre baya ilerleteceginden emin olabilirsin.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar