Lyrics yaparken shadow atıyorum texte ekrana genarts yazısı geliyor nasıl kaldırıcam?
widows Üye Katılım 28 Mar 2021 Mesajlar 16 22 Ağu 2021 #1 Lyrics yaparken shadow atıyorum texte ekrana genarts yazısı geliyor nasıl kaldırıcam?
Hewexy Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 450 22 Ağu 2021 #2 widows' Alıntı: Lyrics yaparken shadow atıyorum texte ekrana genarts yazısı geliyor nasıl kaldırıcam? Genişletmek için tıkla ... Lisans sorunu
widows' Alıntı: Lyrics yaparken shadow atıyorum texte ekrana genarts yazısı geliyor nasıl kaldırıcam? Genişletmek için tıkla ... Lisans sorunu
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 22 Ağu 2021 #3 widows' Alıntı: Lyrics yaparken shadow atıyorum texte ekrana genarts yazısı geliyor nasıl kaldırıcam? Genişletmek için tıkla ... s_dropshadow Sapphire pluginine ait olduğu için,Sapphire plugininin ücretsiz versiyonunu kullandığınızdan,bu hatayla karşılaşıyorsunuz.Sapphire pluginini Cr4ck indirdiyseniz ise,cr4ck dosyasının içerisinde sappphire fix isimli exe dosyasını kurmayı deneyiniz.
widows' Alıntı: Lyrics yaparken shadow atıyorum texte ekrana genarts yazısı geliyor nasıl kaldırıcam? Genişletmek için tıkla ... s_dropshadow Sapphire pluginine ait olduğu için,Sapphire plugininin ücretsiz versiyonunu kullandığınızdan,bu hatayla karşılaşıyorsunuz.Sapphire pluginini Cr4ck indirdiyseniz ise,cr4ck dosyasının içerisinde sappphire fix isimli exe dosyasını kurmayı deneyiniz.
widows Üye Katılım 28 Mar 2021 Mesajlar 16 22 Ağu 2021 #4 Daffy.aep' Alıntı: s_dropshadow Sapphire pluginine ait olduğu için,Sapphire plugininin ücretsiz versiyonunu kullandığınızdan,bu hatayla karşılaşıyorsunuz.Sapphire pluginini Cr4ck indirdiyseniz ise,cr4ck dosyasının içerisinde sappphire fix isimli exe dosyasını kurmayı deneyiniz. Genişletmek için tıkla ... denedim düzelmedi
Daffy.aep' Alıntı: s_dropshadow Sapphire pluginine ait olduğu için,Sapphire plugininin ücretsiz versiyonunu kullandığınızdan,bu hatayla karşılaşıyorsunuz.Sapphire pluginini Cr4ck indirdiyseniz ise,cr4ck dosyasının içerisinde sappphire fix isimli exe dosyasını kurmayı deneyiniz. Genişletmek için tıkla ... denedim düzelmedi