BURDA MASKELEME İŞLEMİ KARMAN ÇORMAN OLDU FAZLALIKLARI NASIL SİLCEM
E Efe Ayhan Üye Katılım 25 Mar 2021 Mesajlar 11 9 Nis 2021 #1 BURDA MASKELEME İŞLEMİ KARMAN ÇORMAN OLDU FAZLALIKLARI NASIL SİLCEM
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 9 Nis 2021 #2 Efe Ayhan' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1038BURDA MASKELEME İŞLEMİ KARMAN ÇORMAN OLDU FAZLALIKLARI NASIL SİLCEM Genişletmek için tıkla ... bir noktaya tıklayıp delete tuşuna basarsan gidiyordu galiba
Efe Ayhan' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1038BURDA MASKELEME İŞLEMİ KARMAN ÇORMAN OLDU FAZLALIKLARI NASIL SİLCEM Genişletmek için tıkla ... bir noktaya tıklayıp delete tuşuna basarsan gidiyordu galiba
E Efe Ayhan Üye Katılım 25 Mar 2021 Mesajlar 11 9 Nis 2021 #3 GirayBarış123' Alıntı: bir noktaya tıklayıp delete tuşuna basarsan gidiyordu galiba Genişletmek için tıkla ... PHOTOSHOP değil premier pro
GirayBarış123' Alıntı: bir noktaya tıklayıp delete tuşuna basarsan gidiyordu galiba Genişletmek için tıkla ... PHOTOSHOP değil premier pro
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 9 Nis 2021 #4 Efe Ayhan' Alıntı: PHOTOSHOP değil premier pro Genişletmek için tıkla ... biliyorum, ctrl+z ile geri al işlemi yapabilirsin?
Efe Ayhan' Alıntı: PHOTOSHOP değil premier pro Genişletmek için tıkla ... biliyorum, ctrl+z ile geri al işlemi yapabilirsin?
E Efe Ayhan Üye Katılım 25 Mar 2021 Mesajlar 11 9 Nis 2021 #5 GirayBarış123' Alıntı: biliyorum, ctrl+z ile geri al işlemi yapabilirsin? Genişletmek için tıkla ... CTRL-Z yapmam halinde cok fazla geri gitmem gerekecek ve DELETE tuşu işe yaramıyor
GirayBarış123' Alıntı: biliyorum, ctrl+z ile geri al işlemi yapabilirsin? Genişletmek için tıkla ... CTRL-Z yapmam halinde cok fazla geri gitmem gerekecek ve DELETE tuşu işe yaramıyor
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 9 Nis 2021 #6 Efe Ayhan' Alıntı: CTRL-Z yapmam halinde cok fazla geri gitmem gerekecek Genişletmek için tıkla ... o zaman emin değilim, başka birilerinin cevap vermesini bekle
Efe Ayhan' Alıntı: CTRL-Z yapmam halinde cok fazla geri gitmem gerekecek Genişletmek için tıkla ... o zaman emin değilim, başka birilerinin cevap vermesini bekle
Spunkram Yönetici Yönetici Katılım 18 Kas 2020 Mesajlar 916 10 Nis 2021 #7 Efe Ayhan' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1038BURDA MASKELEME İŞLEMİ KARMAN ÇORMAN OLDU FAZLALIKLARI NASIL SİLCEM Genişletmek için tıkla ... evet bunlara tıklayıp delete ile silebilmen gerek, yine de silemiyorsan onları da sıra sıra dizmen gerekecek
Efe Ayhan' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 1038BURDA MASKELEME İŞLEMİ KARMAN ÇORMAN OLDU FAZLALIKLARI NASIL SİLCEM Genişletmek için tıkla ... evet bunlara tıklayıp delete ile silebilmen gerek, yine de silemiyorsan onları da sıra sıra dizmen gerekecek
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 10 Nis 2021 #8 Spunkram' Alıntı: evet bunlara tıklayıp delete ile silebilmen gerek, yine de silemiyorsan onları da sıra sıra dizmen gerekecek Genişletmek için tıkla ... ben öyle silebiliyorum
Spunkram' Alıntı: evet bunlara tıklayıp delete ile silebilmen gerek, yine de silemiyorsan onları da sıra sıra dizmen gerekecek Genişletmek için tıkla ... ben öyle silebiliyorum