Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mendebur lemur'un sosyal medya animasyonu

eminyakar2

Üye
Onur Naci Öztürkler abimin en son paylastığı video da süre 6:14 DK
SHAPE LAYER 2'DE Transform nasıl kopyalayıp SHAPE 1'DE'Transform yapıştırdın ? Çünkü ben senin yaptığın gibi SHAPE LAYER 2'DE Transform kopyaladım ancak Transform değilde SHAPE LAYER 2 tamamı kopyalandı çalışma masama SHAPE LAYER 3 diye bir katman eklendi açıkcası orayı yapamadım lütfen yardımm 😱🙏
bu arada ne demeyi kastettiği mi anlamayan varsa
Onur Naci Öztürker son videosuna baksın
bana geri dönüş yaparsanız sevinirim

Son düzenleme:

editizm

Moderatör
Moderatör
Onhr Naci Öztürkler abimin en son paylastigi videoda süre 6:14 SHAPE LAYER 2'DE Transform nasıl kopyalayıp SHAPE 1' Transform yapıstırdın."ün kü ben senin yaptigin gibi SHAPE LAYER 2'DE Transform kopyaladım ancak Transfor degilde SHAPE LAYER 2 tamamı kopyalandı ve çalışma masama SHAPE LAYER 3 diye bi katman eklendi acıkcası orayı yapamadım lütfen yardımm 😱🙏

Konu başlığı ve açıklamalarda CAPS LOCK kullanımı olmamalıdır. Sizi öne çıkaracak "Acil" "Yardım" gibi sözcükleri kullanmamaya özen gösteriniz.

Başlığı konunuza ilişkin olarak lütfen değiştiriniz. Yoksa konunuz kilitlenecektir.

İyi forumlar

keskin

Üye
Onhr Naci Öztürkler abimin en son paylastigi videoda süre 6:14 SHAPE LAYER 2'DE Transform nasıl kopyalayıp SHAPE 1' Transform yapıstırdın."ün kü ben senin yaptigin gibi SHAPE LAYER 2'DE Transform kopyaladım ancak Transfor degilde SHAPE LAYER 2 tamamı kopyalandı ve çalışma masama SHAPE LAYER 3 diye bi katman eklendi acıkcası orayı yapamadım lütfen yardımm 😱🙏
bence biraz sakin ol ve bidaha anlat

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
transformun üzerine gel işte shape layerin üzerine basma transformun üzerine bas ctrl+c yap transformun üzerine gelip sonrada başka katmana geçip transforma tıklayıp ctrl+v yaparsan sorun çözülecektir.

Son düzenleme:
Onur Naci Öztürkler abimin en son paylastığı video da süre 6:14 DK
SHAPE LAYER 2'DE Transform nasıl kopyalayıp SHAPE 1'DE'Transform yapıştırdın ? Çünkü ben senin yaptığın gibi SHAPE LAYER 2'DE Transform kopyaladım ancak Transform değilde SHAPE LAYER 2 tamamı kopyalandı çalışma masama SHAPE LAYER 3 diye bir katman eklendi açıkcası orayı yapamadım lütfen yardımm 😱🙏
bu arada ne demeyi kastettiği mi anlamayan varsa
Onur Naci Öztürker son videosuna baksın
bana geri dönüş yaparsanız sevinirim
O ayara gelip ctrl+c yap, veya edit > copy

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar