Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

merhaba arkadaşlar ben lyrics videolar yapmaya çalışıyorum nasıl yaparım?

mamioynar1

Üye
hmerhaba arkadaşlar ben lyrics videolar yapmaya çalışıyorum mesela instagramda görmüştürsünüz kısacık şarkılar felan dalgalı yazı videolar önce büyuyor yazı sonra kçülüyor benim pc nin sistemi kötü flimolra 9 la movavi video suite indirdim orda yapamadım adobenin programları benim pc yi kaldırmıyor acaba nası yapabilirim yardımcı olurmusunuz yada o yazı tipnin bi indirme linki varsa verirmisiniz teşekkürler yada bi program
çoğu programda yapamassın premier pro ve affter effects en iyisi çünki diyer programlarda fazladan yazı animasyonu yükliyemiyon veya kedin yapamıyon o yüzden en az sony vegas tan yapabilirsin diyer programlarla olmaz

mamioynar1

Üye
hmerhaba arkadaşlar ben lyrics videolar yapmaya çalışıyorum mesela instagramda görmüştürsünüz kısacık şarkılar felan dalgalı yazı videolar önce büyuyor yazı sonra kçülüyor benim pc nin sistemi kötü flimolra 9 la movavi video suite indirdim orda yapamadım adobenin programları benim pc yi kaldırmıyor acaba nası yapabilirim yardımcı olurmusunuz yada o yazı tipnin bi indirme linki varsa verirmisiniz teşekkürler yada bi program
premier pro veya affter effects cs 6 veya 2015 kullan sistemin onları kaldırır

Koyun Bey

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
valla hiç olmadı mobilden yap cs6 ile yap fakat plugin kurulmayabilir yinede bi dene bilgisiyar kasıyo deme madem kasıyo o zaman onu önleyebilecek birşeyler yap ben neler yaptımda 4 gb ram ile premier pro after effects photoshop hepisinin cc 2020 sürümü akıyo yani bu yüzden cs6 da şimdilik bu videoların nasıl yapılıcağını youtubeden bak lyrics edit nasıl yapılır diye bende bunla ilgili video paylaşcam kanalımda

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
aynı özellikler bendede var işletmm sitseminden ramine kadar sadece bende intel i3 3120m işlemci ben lyrics edit yapıyom iyidde oluyor after effectsde

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar