Mikofonum yankı yapıyor?( OBS te filan)
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 5 May 2021 #1 Mikofonum yankı yapıyor?( OBS te filan)
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 5 May 2021 #2 neararsan' Alıntı: Mikofonum yankı yapıyor?( OBS te filan) Genişletmek için tıkla ... Neden olduğunu bilmiyorum ama Premiere Pro'da "DeReverb" efektini uygulayabilirsin.
neararsan' Alıntı: Mikofonum yankı yapıyor?( OBS te filan) Genişletmek için tıkla ... Neden olduğunu bilmiyorum ama Premiere Pro'da "DeReverb" efektini uygulayabilirsin.
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 5 May 2021 #3 GirayBarış123' Alıntı: Neden olduğunu bilmiyorum ama Premiere Pro'da "DeReverb" efektini uygulayabilirsin. Genişletmek için tıkla ... hayır pc nin kendi ses kaydedicisindede öyle yapıyor.
GirayBarış123' Alıntı: Neden olduğunu bilmiyorum ama Premiere Pro'da "DeReverb" efektini uygulayabilirsin. Genişletmek için tıkla ... hayır pc nin kendi ses kaydedicisindede öyle yapıyor.
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 5 May 2021 #4 GirayBarış123' Alıntı: Neden olduğunu bilmiyorum ama Premiere Pro'da "DeReverb" efektini uygulayabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Teşekküler (DeVerb için)
GirayBarış123' Alıntı: Neden olduğunu bilmiyorum ama Premiere Pro'da "DeReverb" efektini uygulayabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Teşekküler (DeVerb için)
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 5 May 2021 #5 neararsan' Alıntı: hayır pc nin kendi ses kaydedicisindede öyle yapıyor. Genişletmek için tıkla ... Pc nin kendi sesi kötü olabilir, en azından bir mikrofon olsaydı daha iyi olurdu
neararsan' Alıntı: hayır pc nin kendi ses kaydedicisindede öyle yapıyor. Genişletmek için tıkla ... Pc nin kendi sesi kötü olabilir, en azından bir mikrofon olsaydı daha iyi olurdu
T thaines Üye Katılım 5 Şub 2021 Mesajlar 109 5 May 2021 #6 P Pro da DeReverb efektini uygularsan yankı yapmaz eğer etrafta ses varsa da ya da fan sesi geliyorsa denoiser efektini uygulaman lazım
P Pro da DeReverb efektini uygularsan yankı yapmaz eğer etrafta ses varsa da ya da fan sesi geliyorsa denoiser efektini uygulaman lazım
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 5 May 2021 #7 GirayBarış123' Alıntı: Pc nin kendi sesi kötü olabilir, en azından bir mikrofon olsaydı daha iyi olurdu Genişletmek için tıkla ... format atmadan önce mis gibi çalışıyordu.
GirayBarış123' Alıntı: Pc nin kendi sesi kötü olabilir, en azından bir mikrofon olsaydı daha iyi olurdu Genişletmek için tıkla ... format atmadan önce mis gibi çalışıyordu.
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 5 May 2021 #8 thaines' Alıntı: P Pro da DeReverb efektini uygularsan yankı yapmaz eğer etrafta ses varsa da ya da fan sesi geliyorsa denoiser efektini uygulaman lazım Genişletmek için tıkla ... Evet o da var, arada sssssssssssssssssssssss gibi sesler geliyorsa DeNoiser uygulaman lazım
thaines' Alıntı: P Pro da DeReverb efektini uygularsan yankı yapmaz eğer etrafta ses varsa da ya da fan sesi geliyorsa denoiser efektini uygulaman lazım Genişletmek için tıkla ... Evet o da var, arada sssssssssssssssssssssss gibi sesler geliyorsa DeNoiser uygulaman lazım
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 5 May 2021 #9 GirayBarış123' Alıntı: Evet o da var, arada sssssssssssssssssssssss gibi sesler geliyorsa DeNoiser uygulaman lazım Genişletmek için tıkla ... Peki.
GirayBarış123' Alıntı: Evet o da var, arada sssssssssssssssssssssss gibi sesler geliyorsa DeNoiser uygulaman lazım Genişletmek için tıkla ... Peki.
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 5 May 2021 #10 neararsan' Alıntı: Peki. Genişletmek için tıkla ... prmiere de dimi?