Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mixkit edit problemi

Arkadaşlar merhaba forumda ve after effectte yeni olduğum için bi sorunum var yardımcı olurmusunuz ? mixkit adlı siteden videolarımda kullanacağım bir animasyon indirdim animasyonu düzenlendim render aldım fakat videolara atarken arka plan siyah normalde yeşil ekran olması gerekmiyor mu ? arka plan siyah olduğu için videolara atarken problem yaşıyorum. örneğin bir yeşil ekran animasyonu atarken yeşil ekranı siliyoruz animasyon net bir şekilde görünüyor ama bunda yapamadım yardımcı olurmusunuz bana ?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    186.3 KB · Görüntüleme: 8
Arkadaşlar merhaba forumda ve after effectte yeni olduğum için bi sorunum var yardımcı olurmusunuz ? mixkit adlı siteden videolarımda kullanacağım bir animasyon indirdim animasyonu düzenlendim render aldım fakat videolara atarken arka plan siyah normalde yeşil ekran olması gerekmiyor mu ? arka plan siyah olduğu için videolara atarken problem yaşıyorum. örneğin bir yeşil ekran animasyonu atarken yeşil ekranı siliyoruz animasyon net bir şekilde görünüyor ama bunda yapamadım yardımcı olurmusunuz bana ?
Mov şeklinde çıktı alman lazım,
atınca arkaplansız atıyor direkt

Merhaba videoyu izledim dediğiniz şekilde yaptım premire proya attım fakat halen arka tarafı siyah çıkıyor bir türlü sorunu çözemedim. peki buna yeşil efekt yapabilrmiyiz acaba ?
Yapabiliriz ama böyle yapıp arkasına bir video atınca arkaplansız görürsün, onu pr ye import edip arkasına yeşil bir şey at, export al

LimonKjaer

Üye
Merhaba videoyu izledim dediğiniz şekilde yaptım premire proya attım fakat halen arka tarafı siyah çıkıyor bir türlü sorunu çözemedim. peki buna yeşil efekt yapabilrmiyiz acaba ?
Renderı @GirayBarış123'ın da belirttiği gibi RGB+Alpha modunu seçip mov şeklinde alıyorsun değil mi?

Buna ek olarak proje içinde transparan alanları görmek için aşağıdaki alana tıklayıp kontrol edebilir misin? Transparan alan varsa ekran görüntüsündeki gibi olacaktır. Bu şekilde göründükten sonra tekrar render alıp kontrol edebilirsin.

Bu arada görüntüyü aşağıdaki linkten aldım, aynı konu hakkında soru sorulmuş.

1.jpg

Renderı @GirayBarış123'ın da belirttiği gibi RGB+Alpha modunu seçip mov şeklinde alıyorsun değil mi?

Buna ek olarak proje içinde transparan alanları görmek için aşağıdaki alana tıklayıp kontrol edebilir misin? Transparan alan varsa ekran görüntüsündeki gibi olacaktır. Bu şekilde göründükten sonra tekrar render alıp kontrol edebilirsin.

Bu arada görüntüyü aşağıdaki linkten aldım, aynı konu hakkında soru sorulmuş.

Ekli dosyayı görüntüle 2720
belirttiği gibi RGB+Alpha modunu seçip mov şeklinde render aldım işaretlediğiniz buttona tıkladım arka plan transparan oldu fakat videodaki gibi aynı şekilde render aldım. daha sonra videolarıma eklemek istedim fakat halen arka taraf siyah görünüyor bir türlü sorunu çözemedim acaba uzaktan bağlantı ile yardımcı olabilecek biri varmı ?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar