.mogrt uzantılı dosyaları projemde nasıl kullanabilirim ne yapmam gerekiyor?
L lazrail61 Üye Katılım 22 Nis 2021 Mesajlar 102 16 May 2021 #1 .mogrt uzantılı dosyaları projemde nasıl kullanabilirim ne yapmam gerekiyor?
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 16 May 2021 #2 lazrail61' Alıntı: .mogrt uzantılı dosyaları projemde nasıl kullanabilirim ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... bu videoyu izle
lazrail61' Alıntı: .mogrt uzantılı dosyaları projemde nasıl kullanabilirim ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... bu videoyu izle
L lazrail61 Üye Katılım 22 Nis 2021 Mesajlar 102 16 May 2021 #3 GirayBarış123' Alıntı: bu videoyu izle Genişletmek için tıkla ... programa attıktan sonra örneğin "glitch" "transitions" gibi dosyalar şeklinde tutabilir miyiz yoksa bütün .mogrt lar orda topluca mı gözüküyor?
GirayBarış123' Alıntı: bu videoyu izle Genişletmek için tıkla ... programa attıktan sonra örneğin "glitch" "transitions" gibi dosyalar şeklinde tutabilir miyiz yoksa bütün .mogrt lar orda topluca mı gözüküyor?
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 16 May 2021 #4 lazrail61' Alıntı: programa attıktan sonra örneğin "glitch" "transitions" gibi dosyalar şeklinde tutabilir miyiz yoksa bütün .mogrt lar orda topluca mı gözüküyor? Genişletmek için tıkla ... Topluca görünüyor hepsi, ama Motion Factory plug-in'i ile Mogrt'ları klasörleyebiliyoruz diye biliyorum
lazrail61' Alıntı: programa attıktan sonra örneğin "glitch" "transitions" gibi dosyalar şeklinde tutabilir miyiz yoksa bütün .mogrt lar orda topluca mı gözüküyor? Genişletmek için tıkla ... Topluca görünüyor hepsi, ama Motion Factory plug-in'i ile Mogrt'ları klasörleyebiliyoruz diye biliyorum
L lazrail61 Üye Katılım 22 Nis 2021 Mesajlar 102 16 May 2021 #5 GirayBarış123' Alıntı: Topluca görünüyor hepsi, ama Motion Factory plug-in'i ile Mogrt'ları klasörleyebiliyoruz diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... .mogrt ları hallettim de bu dosyaları nasıl kullanabilirim acaba? bir internet sitesinden indirdim kimisi .mogrt formatından kimisi de böyleydi.
GirayBarış123' Alıntı: Topluca görünüyor hepsi, ama Motion Factory plug-in'i ile Mogrt'ları klasörleyebiliyoruz diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... .mogrt ları hallettim de bu dosyaları nasıl kullanabilirim acaba? bir internet sitesinden indirdim kimisi .mogrt formatından kimisi de böyleydi.
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 16 May 2021 #6 lazrail61' Alıntı: .mogrt ları hallettim de bu dosyaları nasıl kullanabilirim acaba? bir internet sitesinden indirdim kimisi .mogrt formatından kimisi de böyleydi. Genişletmek için tıkla ... istersen premiere pro projesi gibi açabilirsin, istersen de bunu direkt olarak mogrt ile halledebilirsin
lazrail61' Alıntı: .mogrt ları hallettim de bu dosyaları nasıl kullanabilirim acaba? bir internet sitesinden indirdim kimisi .mogrt formatından kimisi de böyleydi. Genişletmek için tıkla ... istersen premiere pro projesi gibi açabilirsin, istersen de bunu direkt olarak mogrt ile halledebilirsin
L lazrail61 Üye Katılım 22 Nis 2021 Mesajlar 102 16 May 2021 #7 GirayBarış123' Alıntı: istersen premiere pro projesi gibi açabilirsin, istersen de bunu direkt olarak mogrt ile halledebilirsin Genişletmek için tıkla ... yok ben projemin içine koymak istiyorum. mogrt ile halledebilirsinden kastını anlayamadım
GirayBarış123' Alıntı: istersen premiere pro projesi gibi açabilirsin, istersen de bunu direkt olarak mogrt ile halledebilirsin Genişletmek için tıkla ... yok ben projemin içine koymak istiyorum. mogrt ile halledebilirsinden kastını anlayamadım
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 16 May 2021 #8 lazrail61' Alıntı: yok ben projemin içine koymak istiyorum. mogrt ile halledebilirsinden kastını anlayamadım Genişletmek için tıkla ... projenin içine koymak için mogrt dosyasını kullanabilirsin yani
lazrail61' Alıntı: yok ben projemin içine koymak istiyorum. mogrt ile halledebilirsinden kastını anlayamadım Genişletmek için tıkla ... projenin içine koymak için mogrt dosyasını kullanabilirsin yani
L lazrail61 Üye Katılım 22 Nis 2021 Mesajlar 102 16 May 2021 #9 GirayBarış123' Alıntı: projenin içine koymak için mogrt dosyasını kullanabilirsin yani Genişletmek için tıkla ... kanka ben yine anlamadım. mogrt dosyası olmadığı için premiere sürükleyi bırakınca olmuyor ne yapmam lazım anlamadım bi türlü. kusura bakma lütfen
GirayBarış123' Alıntı: projenin içine koymak için mogrt dosyasını kullanabilirsin yani Genişletmek için tıkla ... kanka ben yine anlamadım. mogrt dosyası olmadığı için premiere sürükleyi bırakınca olmuyor ne yapmam lazım anlamadım bi türlü. kusura bakma lütfen
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 16 May 2021 #10 lazrail61' Alıntı: kanka ben yine anlamadım. mogrt dosyası olmadığı için premiere sürükleyi bırakınca olmuyor ne yapmam lazım anlamadım bi türlü. kusura bakma lütfen Genişletmek için tıkla ... essentials graphics paneline sürükleyeceksin
lazrail61' Alıntı: kanka ben yine anlamadım. mogrt dosyası olmadığı için premiere sürükleyi bırakınca olmuyor ne yapmam lazım anlamadım bi türlü. kusura bakma lütfen Genişletmek için tıkla ... essentials graphics paneline sürükleyeceksin