Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

monitör bulanık oyunda bulanık

xernetks

Üye
merhaba arkadaşlar ben 2 hafta önce rampage 165 hz monitör aldım ilk valorant a girdiğimde monitör gayet akıcı bulanıklık yoktu taaki dün 60 hz monitör taktım yan monitör için fakat ne olduysa valorant oyunum bulanık yan monitörü iptal de etsem aşırı bulanık ama normalde ekranım bulanık değil fakat oyuna girip çıktıktan sonra ekranım bulanık oluyor sanki sanarsın 240p video izlemişim gibi

Kennedy

Moderatör
Moderatör
merhaba arkadaşlar ben 2 hafta önce rampage 165 hz monitör aldım ilk valorant a girdiğimde monitör gayet akıcı bulanıklık yoktu taaki dün 60 hz monitör taktım yan monitör için fakat ne olduysa valorant oyunum bulanık yan monitörü iptal de etsem aşırı bulanık ama normalde ekranım bulanık değil fakat oyuna girip çıktıktan sonra ekranım bulanık oluyor sanki sanarsın 240p video izlemişim gibi
özellikle rampage 165hz montitörlerde böyle hatalara çok fazla rastlanıyor, oyunlarında ghosting vs de oluyorsa eğer iade et veya değiştir direkt hiç uğraşma, 165hz bi monitör de almayın mümkünse 144 iyidir, ara kalitelere girmeyin.

xernetks

Üye
özellikle rampage 165hz montitörlerde böyle hatalara çok fazla rastlanıyor, oyunlarında ghosting vs de oluyorsa eğer iade et veya değiştir direkt hiç uğraşma, 165hz bi monitör de almayın mümkünse 144 iyidir, ara kalitelere girmeyin.
bileydim böyle olacağını herkes önerdi diye aldım ama emin ol önerilmez lanet bir monitör dostum renk kalitesi çok iyidi sonra berbatlaştı

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar