Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

montaj arası komik video lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
montaj yaparken araya komik videolar koyuyorlar ya onlardan lazım paket olarakcen az 15 tane olsun ayrıca içinde mutlaka olmasını istediğim birşey var hani adam tamam tamam inandık inandık diyor ya o mutlaka olsun lütfen youtube dan atarsanız nasıl indirebileceğimi de yazın lütfen ayrıca ücretsiz olsun ininalde 1TL kaldı paralı olursa 1TL olsun

montaj yaparken araya komik videolar koyuyorlar ya onlardan lazım paket olarakcen az 15 tane olsun ayrıca içinde mutlaka olmasını istediğim birşey var hani adam tamam tamam inandık inandık diyor ya o mutlaka olsun lütfen youtube dan atarsanız nasıl indirebileceğimi de yazın lütfen ayrıca ücretsiz olsun ininalde 1TL kaldı paralı olursa 1TL olsun

youtube'da böylebir oynatma listesi buldum ama içinde senin dediğin yok, ama ou da ayrıca aratırsan bulursun

Ben de 55 tane var. Ama üzerine bir nevi kendi imzam olsun diye VFX efekti ve sayacı ekledim. Eğer sıkıntı olmazsa ve istersen konu açıp atabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar