Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Montaj Ve Kurgu işinde gariplikler

Ekli dosyayı görüntüle 1792Ekli dosyayı görüntüle 1793
Bu arkadaş az önce çok farklı bir mesaj attı. bilmiyorum bionluk tarihinde bu şekilde bi istek varmıdır? İçeriği size bırakıyorum.
Daha ilginci yoktur ama benim başvurduğum bir ilanda adam 3 senelik deneyim istiyordu. Başvurdum. Konuştuk vs. En sonunda fiyatı sordum: Ben gönüllü çalışacak ve birlikte zamanla tecrübe kazanacağımız bir yol arkadaşı arıyordum" dedi :D | Ve bu foruma da geldiğimden beri bu kadar fenası olmasa da maalesef buan benzer ilan verenler çok.

Not: Bu arada bunu Sektörün Gariplikleri serisine mail atmalısın bence.

won't

Üye
Daha ilginci yoktur ama benim başvurduğum bir ilanda adam 3 senelik deneyim istiyordu. Başvurdum. Konuştuk vs. En sonunda fiyatı sordum: Ben gönüllü çalışacak ve birlikte zamanla tecrübe kazanacağımız bir yol arkadaşı arıyordum" dedi :D | Ve bu foruma da geldiğimden beri bu kadar fenası olmasa da maalesef buan benzer ilan verenler çok.

burdada ölücüler çok var, ölü fiyat çekenlerin paylaşımları silinmeli bence. ha gerçi ölü fiyatlara çalışacak bir sürü insanda var o ayrı

burdada ölücüler çok var, ölü fiyat çekenlerin paylaşımları silinmeli bence. ha gerçi ölü fiyatlara çalışacak bir sürü insanda var o ayrı
Aynen maalesef öyle. Ama bu işler herkes bilinçlenmeden veya sendika vb. bir kuruluş olmadan önüne geçebileceğimiz bir şey değil maalesef.

won't

Üye
Ama bu ülkede Sinema Sektörü yalnızdır. Böyle bir şeyin olması maalesef imkansıza yakın.
aaslına bakarsan bu ülkede herkes yalnız :) bi yerlerden başlamak düzene kafa tutmak lazım. aksi halde şairin dediği gibi;
"Bu nasıl çark ulan! Buğday bizim, Ezilen biziz. Un olan biz, Aç kalan biziz."

aaslına bakarsan bu ülkede herkes yalnız :) bi yerlerden başlamak düzene kafa tutmak lazım. aksi halde şairin dediği gibi;
"Bu nasıl çark ulan! Buğday bizim, Ezilen biziz. Un olan biz, Aç kalan biziz."
Kesinlikle haklısın, bu konuda ciddi bir hareket oluşabilirse zaten desteklemek farz olmalı hepimize

o1FeliX

Üye
Web sitesi
www.youtube.com

Attım zaten :D

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar