Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bropalar merhaba ilk defa yazıyorum .Bu tür hatalar alınmıs ama net çözüm bulamadım .Premiere Pro orjinal,Motion Bro ( Toko) Lisanslı ama birçok elementi kullanamıyorum.Güncelliyorum siliyorum yeniden kuruyorum yok olmuyor bunun sebebi ne olaki ?
Bropalar merhaba ilk defa yazıyorum .Bu tür hatalar alınmıs ama net çözüm bulamadım .Premiere Pro orjinal,Motion Bro ( Toko) Lisanslı ama birçok elementi kullanamıyorum.Güncelliyorum siliyorum yeniden kuruyorum yok olmuyor bunun sebebi ne olaki ?Ekli dosyayı görüntüle 1343
Sekans seçtikten sonra da bazılarını acıyor bazılarını açmıyor mesela textlerin kimisini açıyor ,infografikleri hiç açmıyor daha ne yapmam lazım anlamıyorum çıldırmak üzereyim premiere pro 3 kere silip yükledim,dosyaların olduğu yeri değiştirdim,eklentiyi silip tekrar kurdum ,soundların hepsini açıyor ama lazım gelen şeyleri açamıyorum
Sekans seçtikten sonra da bazılarını acıyor bazılarını açmıyor mesela textlerin kimisini açıyor ,infografikleri hiç açmıyor daha ne yapmam lazım anlamıyorum çıldırmak üzereyim premiere pro 3 kere silip yükledim,dosyaların olduğu yeri değiştirdim,eklentiyi silip tekrar kurdum ,soundların hepsini açıyor ama lazım gelen şeyleri açamıyorumEkli dosyayı görüntüle 1345
Ücretli olan full versiyonunu aldın değil mi? Eğer öyleyse bunun çözümünü ben bilemiyorum. Umarım siteden bilen birisi çıkar. Son çare Toko ya mail atmak olabilir. İnşallah çözülür en kısa sürede.
evet lisansımı aktifleştirdim.Ne yaptıysam olmadı acı cekiyorum resmen işimi gücümü yapamıyorum İnsallah bilen birisi çıkar canının istediğini açıyor istemediğini açmıyor . Lütfen bilen birisi yardımcı olsun ....
Sekans seçtikten sonra da bazılarını acıyor bazılarını açmıyor mesela textlerin kimisini açıyor ,infografikleri hiç açmıyor daha ne yapmam lazım anlamıyorum çıldırmak üzereyim premiere pro 3 kere silip yükledim,dosyaların olduğu yeri değiştirdim,eklentiyi silip tekrar kurdum ,soundların hepsini açıyor ama lazım gelen şeyleri açamıyorumEkli dosyayı görüntüle 1345