Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Motion BRO 3.2.1 Script Alert hatası

smtche

Üye
Web sitesi
meettomy.site
Bropalar merhaba ilk defa yazıyorum .Bu tür hatalar alınmıs ama net çözüm bulamadım .Premiere Pro orjinal,Motion Bro ( Toko) Lisanslı ama birçok elementi kullanamıyorum.Güncelliyorum siliyorum yeniden kuruyorum yok olmuyor bunun sebebi ne olaki ?error1.PNG

editizm

Moderatör
Moderatör
Bropalar merhaba ilk defa yazıyorum .Bu tür hatalar alınmıs ama net çözüm bulamadım .Premiere Pro orjinal,Motion Bro ( Toko) Lisanslı ama birçok elementi kullanamıyorum.Güncelliyorum siliyorum yeniden kuruyorum yok olmuyor bunun sebebi ne olaki ?Ekli dosyayı görüntüle 1343

Gördüğüm kadarıyla herhangi bir sekans açmamışsın. Sekans açtıktan sonra tekrar dener misin?

smtche

Üye
Web sitesi
meettomy.site
Sekans seçtikten sonra da bazılarını acıyor bazılarını açmıyor mesela textlerin kimisini açıyor ,infografikleri hiç açmıyor daha ne yapmam lazım anlamıyorum çıldırmak üzereyim premiere pro 3 kere silip yükledim,dosyaların olduğu yeri değiştirdim,eklentiyi silip tekrar kurdum ,soundların hepsini açıyor ama lazım gelen şeyleri açamıyorumerror2.PNG

editizm

Moderatör
Moderatör
Sekans seçtikten sonra da bazılarını acıyor bazılarını açmıyor mesela textlerin kimisini açıyor ,infografikleri hiç açmıyor daha ne yapmam lazım anlamıyorum çıldırmak üzereyim premiere pro 3 kere silip yükledim,dosyaların olduğu yeri değiştirdim,eklentiyi silip tekrar kurdum ,soundların hepsini açıyor ama lazım gelen şeyleri açamıyorumEkli dosyayı görüntüle 1345

Ücretli olan full versiyonunu aldın değil mi? Eğer öyleyse bunun çözümünü ben bilemiyorum. Umarım siteden bilen birisi çıkar. Son çare Toko ya mail atmak olabilir. İnşallah çözülür en kısa sürede.

smtche

Üye
Web sitesi
meettomy.site
evet lisansımı aktifleştirdim.Ne yaptıysam olmadı acı cekiyorum resmen işimi gücümü yapamıyorum :) İnsallah bilen birisi çıkar canının istediğini açıyor istemediğini açmıyor . Lütfen bilen birisi yardımcı olsun :(....:cry:

Sekans seçtikten sonra da bazılarını acıyor bazılarını açmıyor mesela textlerin kimisini açıyor ,infografikleri hiç açmıyor daha ne yapmam lazım anlamıyorum çıldırmak üzereyim premiere pro 3 kere silip yükledim,dosyaların olduğu yeri değiştirdim,eklentiyi silip tekrar kurdum ,soundların hepsini açıyor ama lazım gelen şeyleri açamıyorumEkli dosyayı görüntüle 1345
Sürümün nedir? 2020 veya 2021 sürümü gerekiyor diye biliyorum çünkü

smtche

Üye
Web sitesi
meettomy.site
Premiere Pro 2020 zaten premiere pro dan güncelleme denetliyorum en son guncelde oldugunu soyluyor

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar