Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar ben kendi halimde beat makerlik yapıyorum ve şu şelilde bir müzik yapmayı denedim @Spunkram 'ın eski videolarından birinden de video tasarımı aldım. Sizden ricam videoyu ve müziği eleştirir misiniz? (Şarkı pazartesi - salı gibi Spotify'da olacak desteklerinizi beklerim )
Merhabalar ben kendi halimde beat makerlik yapıyorum ve şu şelilde bir müzik yapmayı denedim @Spunkram 'ın eski videolarından birinden de video tasarımı aldım. Sizden ricam videoyu ve müziği eleştirir misiniz? (Şarkı pazartesi - salı gibi Spotify'da olacak desteklerinizi beklerim )
knk gayet güzel fakat video sen yapmamışsın gibi gözükmüş o kadar valorant glitchli video için böyle epik bir yazı yerine sade efektsiz bir yazı koymuşsun yani gören bu çalmış videoyu ismini yazmış der şarkıda biraz kendini tekrarlamış gibi ben jüri olsam 10 üzerinden 5,5 verirdim bak eleştir dedin bende eleştirdim
knk gayet güzel fakat video sen yapmamışsın gibi gözükmüş o kadar valorant glitchli video için böyle epik bir yazı yerine sade efektsiz bir yazı koymuşsun yani gören bu çalmış videoyu ismini yazmış der şarkıda biraz kendini tekrarlamış gibi ben jüri olsam 10 üzerinden 5,5 verirdim bak eleştir dedin bende eleşti
Giray Hoca'nında belirttiği gibi yazı biraz sönük kalmış gibi. Beat gayet hoş bassline gayet hoş vuruyor. Kicklerde gayet güzel. Snare ( veya hihats tam anlayamadım yerinde olmuş . Genel olarak gayet güzel olmuş. Başarılar hocam.
Giray Hoca'nında belirttiği gibi yazı biraz sönük kalmış gibi. Beat gayet hoş bassline gayet hoş vuruyor. Kicklerde gayet güzel. Snare ( veya hihats tam anlayamadım yerinde olmuş . Genel olarak gayet güzel olmuş. Başarılar hocam.