Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

MÜZİĞİN TELİFSİZ OLDUĞUNU NEREDEN ANLAYABİLİRİM ?

Arkadaşlar bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar açıklama yazarsa iyi olur hatta telifsiz müzik sitelerinede buraya yazarsanız bir arşiv oluşturmuş oluruz

youtube kanalına yüklediğinde telif ve haklar kısmından test edebilirsinn
genelde dışarıya iş yaptığım için ritme göre kurgu yapıyorum bu sefer telif yedikten sonra bir anlamı kalmıyor mesela domain ismini girip kime ait olduğunu öğrendiğin siteler oluyor onun gibi siteler var mıdır diye sorma gereği duydum yinede teşekkür ettim

Fbr

Üye
YouTube üzerinden müzik bulurken alt kısmında telif hakkı görünmeyenleri kullanabilirsin yada arama yerine istedigin müziği yazıp filtreler kısmından creative commons seçeneğini secersen hepsi telifsiz gelir. Tabi bunun ilerde teliflenip teliflenmeyecegi meçhul. Kesin bir şey istiyorsan YouTube nin müzik stüdyosundan müzik bulabilirsin. Ben videolarımda müzik denerken x bir hesap açip ve müziği oraya atıp bakıyordum telif var mı yok mu diye daha sonra video da kullanıyordum. Baska bir yol bulursan buraya yazmayı unutma :) keyifli vakitler.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar